Pussy grabben en e-mails wissen is natuurlijk prima aanvaardbaar gedrag voor de nieuwe Eindbaas (m/v) van de Westers Wereld. Maar laten het vooral niet over de inhoud hebben.

Butcher Billy, goede naam, verenigd Donnie en Hillie met de serie Trump X Hillary: I Love to Hate You. Met duo’s uit de populaire cultuur komen beide presidentskandidaten weer samen. Misschien mag Billy binnenkort een mooie lange muur tussen Mexico en Murica vol kwasten?

Reaguur dan!

4 reaguursels op "Trump X Hillary"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

Pussy grabben en je privé e-mails wissen zijn ook twee zaken die op precies gelijke voet staan.

Ds. Ploppo

OK, Hillary houdt zaken graag voor zichzelf. Da’s in veel gevallen verstandig, bv tijdens een onderhandelingsfase, maar maakt je kwetsbaar omdat je al snel beschuldigd wordt van stiekem gedoe. Erger vind ik dat ze soms dingen dusdanig verdraaid dat het op liegen neerkomt. Zo zou ze ooit bij aankomst met een vliegtuig in Bosnië beschoten zijn. Bleek achteraf niks van waar. Je vraagt je af waarom iemand zo’n leugen de wereld in slingert terwijl het zo eenvoudig te verifiëren is. En als ze hier over liegt, waarover dan nog meer?

Maar vergeleken bij Trump blijft ze een heilige. Bij hem interesseert dat hele Pussy-grab verhaal me eigenlijk geen moer; hier op de Retecools hoor je wel sterkere verhalen. Wat bij Trump veel erger is, is het onbeschaamde narcisme. Alles draait om hem en de rest van de wereld kan letterlijk doodvallen. Liegen is een 2e natuur voor de man. Hij doen niet eens moeite om dat te verbergen.
Als Hillary president wordt zal ze haar best doen om de wereld een beetje beter te maken en en-passant diegenen die haar in het Witte Huis geholpen hebben een dienst bewijzend. Ik neem aan dat ze helaas een flinke stapel IOU briefjes in haar zak heeft.

Als Trump president wordt, gaat hij uitsluitend 100% voor eigen gewin met heel veel collateral damage tot gevolg.