Tijdens het presidentieel debat van gisteravond viel het vele twitteraars op dat Trump nogal vaak liep te snuiven en heel veel water dronk. Voormalig kandidaat Howard Dean trapte af met deze tweet:

Zelfs de website van Eénvandaag heeft het erover en laat expert Tibor Brunt aan het woord. Brunt zegt dat het ook gewoon “een kwestie van zenuwen” geweest kan zijn en vervolgt met “dat het geen goed idee is om voor een anderhalf uur durend debat aan de coke te gaan omdat het na 20 a 30 minuten is uitgewerkt en je niet even tussendoor naar de WC kan gaan voor een nieuwe portie”.

Interessant commentaar, want die opmerking van Brunt ligt in lijn (/seth) met wat diverse conservatieve commentators van Trumps magere performance vonden: na een half uurtje ging het snel bergafwaarts en was hij zich alleen nog maar aan het verdedigen. Toeval?

Het gesnuif van Trump is trouwens niet echt nieuw. Vlogger Dale Pendlebury maakte drie maanden geleden al een compilatie van Trumps gesnuif.

NB: Tijdens het schrijven van dit topic zijn geen rollen alufolie gewond geraakt.

INSTANT UPDATE:
Het lag aan de microfoon. Volgens Trump dan. LOLWUT?

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTPraat tegen de hand
VOLGENDE HEERSPOSTRCLNM – TRUMP vs CLINTON (ft. Blondie) – Songify 2016
LB was aan het einde van de vorige eeuw eindbaas van het weblog "lekkerbelangrijk.com". Nadat deze laatste werd opgekocht en gesloten is hij verder gegaan op Retecool en leverde jarenlang dagelijks diverse bijdragen, vaak in samenwerking met musicaldeskundige "Behanger". De laatste jaren post hij nog maar incidenteel en bemoeit zich voornamelijk met de technische kant van de site, vaak vanaf geheime locaties.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Trump aan de coke?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

De bloedtest zal vast minstens zo lang op zich laten wachten als de belastingaangiftes.

Bob Lader
MadDieu

Verklapte Hillary de naam van Donalds dealer of sponsor?

Voor het volgende debat eet hij vast 24 uur lang bonen, behalve dat hij dan luidruchtig ruft, kan hij de schuld afschuiven richting Mexico en Zuid-Amerika.

beneger

Ja, LB, dank voor de vraag. Ik moet zeggen, schitterende microfoon. Ik krijg vaak complimenten over hoeveel ik van microfoons weet, maar, en dat wil ik wel even helder hebben, dat we in dit land niet veel van dit soort microfoons hebben, maar als je goed luistert, en ik weet dat jij ook goed horen kunt, dan hoor je dat s-klanken meer galmen dan andere klanken en dat duidt op het gebruik van een zogeheten de-esser die s-klanken, onderdrukt, dus ook gesnif onderdrukt zal hebben en dat betekent dat Trump eigenlijk harder zijn neus ophaalde dan je thuis kon horen, maar, en dit wil ik absoluut helder hebben, het ophalen van zijn neus staat in geen enkele verhouding tot de stuitende hoeveelheden bullshit die er uit zijn mond kwam.

Weirdoinventor

Geheel bij de weg, heeft RC al eens een artikel gepotst over Jeffrey Epstein, veroordeeld pedofiel, in wiens vliegtuig en op wiens feestjes zowel Donald Trump (aangeklaagd voor precies wat er in de rest van deze zin staat) als Bill Clinton (door 14 niet aan deze zaak gelinkte vrouwen beschuldigd, tientallen keren meegevlogen) weleens heel goed meisjes vanaf ongeveer 12 jaar oud geweldadig verkracht zouden kunnen hebben? Kunnen we daar Xaderp eens op los laten ofzo?

Als dat nou echt onzin zou blijken dan vergeef ik ze die coke ook wel.