Okay okay, je moet niet te zwaar aan de titel van deze post tillen, want zo zwaarwegend is dit nieuws nou ook weer niet, maar we konden er toch niet omheen.

De 27 jarige Texaanse Monica Riley is namelijk behoorlijk ambitieus, want ze wil de zwaarste vrouw op aarde worden. Dat is me nogal een flink doel dat Riley voor ogen heeft. Momenteel weegt Monica, die naast vreetschuur ook model is voor BBW websites, slechts een karige 317 kilo, maar haar streven is om een gewicht van minimaal 445 kilo te bereiken (1000 pond). Ze heeft nog een zware weg van bijna 130 kilo te gaan, maar gelukkig is haar vriend, Sid Riley, een feeder.

De droom van Monica is om volledig afhankelijk te worden van haar partner, want daar wordt ze tochtig van en ook vriendlief kan zich dan moeilijk beheersen. Om hun doel te bereiken, maakt Sid dagelijks (het is letterlijk een dagtaak voor Sid) het één en ander klaar voor Monica:

In a typical day she will eat six biscuits, six sausages in a bread roll, a big bowl of sugary cereal, two weight gain shakes, four McChicken sandwiches, four double cheeseburgers, large French fries, 30 chicken nuggets, macaroni cheese, Taco Bell and a gallon of ice cream

Bij elkaar goed voor zo’n 8000 calorieën per dag en als Monica nog trek heeft, jast Sid gewoon een trechter in haar mond om 3500 calorieën milkshakes naar binnen te gieten. En oh ja, Monica en Sid hebben ook nog een andere droom: ze willen graag een gezinnetje stichten, waarna Monica haar kind vanuit bed kan opvoeden…

Mochten jullie los willen gaan met /seths, dan kan in de reacties.

Reaguur dan!

11 reaguursels op "Tijd voor een stukje gewichtig nieuws"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bas Taart

Sid is natuurlijk geen feeder, hij kan gewoon niet weg. Haar zwaartekrachtveld is te sterk!

Toxteth O'Grady

Monica? “I did not have sexual relations with that woman”, klinkt opeens een stuk geloofwaardiger.

Frodooh

Huilend naar de bleek zoekt..

Blasfemist

Came in expecting Sharon Dijksma. Left disappointed…

Ds. Ploppo

Om dan vervolgens over een paar jaar weer een mooie schockdoc te hebben als mevrouw niet veel langer te leven heeft als ze zo verder gaat en dus eerst 250Kg af moet vallen voordat een elftal chirurgen haar maag kan gaan dichtnieten.

Inclusief de bekende beelden van een hijskraan die door een gat in de gevel de vetklep naar buiten sleept en een huilende partner die zooo veel van haar houdt dat hij haar geen eten kan onthouden.
Plus betrokken welzijnswerkers natuurlijk; vol begrip dat het zo moeilijk is en Monica er zelf natuurlijk ook niets aan kan doen; ze is gewoon als ongedisciplineerde domme vreetschuur en aandachtshoer geboren.
Iedereen verdient er uiteraard flink aan want het volk wil lekker gruwelen op de bank (terwijl Henk opeens de 140Kg van hemzelf en Ingrid niet meer zo erg vindt) en het filmen van freaks is een prima verdienmodel. Zeker als de camera draait als ze uiteindelijk het onvermijdelijke loodje legt.

Meneer van Dale

Wie belt Sharon Dijksma dat ze concurrentie heeft?

chubbychaser

Ze hoeven in ieder geval geen trampoline en opblaas beesten meer te kopen voor die kinderen…

Henkie

1:11 LIGHT Ice cream: mits het ijs niet racistisch is schiet dat niet erg op lijkt mij. Saboteert Sid de boel?
/misschien betekent LIGHT wel minder vet maar daardoor veel meer suiker. Dat is wel hoe Unilever rolt immers.