DELEN HEERST HARD

Ondanks dat we straks voor de mensen in de Oekraïne een hele grote beslissing gaan nemen weten heel veel Nederlanders niet veel over de Oekraïne.

Daarom hebben onze vrienden van Oekraine-referendum een quiz gemaakt om uw kennis te testen. Kunnen wij mooi even testen of u de afgelopen weken wel heeft zitten opletten. We tikken ons natuurlijk niet voor niks versleten vingernagels in het kader van het referendum: het is wel de bedoeling dat u er ook iets van leert. En idealiter dat u op 6 april voor het samenwerkingsverdrag gaat stemmen. Dat ook. Maar goed, dat is 6 april pas, dus heeft nu tijd zat om een spelletje te spelen.

QUIZ DAN!

DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTRC Documentaire: Oekraïnse gemeenschap in Nederland
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Oekraine referendum: Het Atoomverdrag
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Tijd voor een spelletje: De Oekraïne Quiz."

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sjofels de Pofels
Sjofels de Pofels
25 maart 2016 - 11:35 11:35

wist er best wat van, blijkbaar, en wat een ontzettend sturende vragen, alles wat met Rusland te maken heeft; het ergste invullen, zit je automatisch goed RUSLAND BAD!
Alles wat met westerse waarden te maken heeft; laagste invullen, ook altijd goed.

Bismarck
Bismarck
25 maart 2016 - 23:13 23:13

100% score! De waarheid is nu eenmaal hard Sjofels.

wpDiscuz