Soort van spelletje? Ja soort van, want je klikt je helemaal ongans voor het beste fap-effect. Hoe dan? hoor ik u denken. Want ‘Hoe dan?’ zegt tegenwoordig iedereen. Laatst hoorde ik een goed geklede zwerver met knotje en een baard het zelfs roepen vanaf het terras van een koffietentje. Maar ik dwaal af.

Waar hadden we het over? Oh ja. Spelletje met FapFapFap want LHBT actie. LHBT? Ja, want Homo is het nieuwe Neger. Die H is overigens niet van Hetero, want als je hetero hebt hoor je er niet bij. Je moet eerst een status-aparte krijgen om over twee weken vanaf een boot door de grachten van Amsterdam te kunnen roepen dat je door de samenleving omarmt wil worden. Dit Terzijde. Want Casius. Casius kennen wij nog uit 1999 met hun gelijknamige zomerhitje. En het nog immer grijs gedraaide Feelings for you Wat vanaf een dekschuit heel lekker tegen de grachtenpanden op knalt terwijl je in je string op de maat staat te springen. Casius dus. Die hebben weer een nieuwe kneiter gecomponeerd, en daar kun je op twee manieren van genieten. 1. Door de clip hieronder te bekijken. 2. Via deze link maar je zelf mag bepalen wat er gebeurt.

Vond je dit leuk om te lezen? Steek je duimpje eens in ons Reetbook. Vond het je kut? Maakt niet uit: ons zijn eeuwig levenden dus je doodverwensingen zijn welkom op Twitter. Geen gehoor? Scheldt dan eens tegen deze prachtmens!
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTHALP! Vliegend Spaghettimonster onder vuur!
VOLGENDE HEERSPOSTGrote Speeldoos is Groot
De LaySlayer des Retecools. Hij is regelmatig ondersteboven in de folterkamer van de bunker te vinden waar hij zweepslagen krijgt van Onze Grote Leider wegens het wederom verneuken van de Frontpage. Grote auto's zijn zijn ding. Want dan galmt die foute kudtmuziek zo lekker.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar