Dus je hebt een “Smart Vibrator” die je met een app (en hopelijk watervaste smartphone) kunt bedienen, blijkt de maker van die teledildonics mee te kijken.

Niet letterlijk via een camera overigens, maar wel real time door de data die je slimme trilstaaf automagisch via de Internets doorstuurt naar de fabrikant van je genotsknots. Informatie als tijdstip van gebruik, intensiteit of soort trilling, oppervlakwarmte van de vibrator, maar ook je emailadres wordt doorgestuurd naar de maker. In het geval van dit bericht naar de maker van de We-Vibe, een Canadese fabrikant van klik-staven.

Nu zul je denken: “nou en?”. Wat kunnen ze nou met die informatie. Tja, dat de maker secuur met deze informatie omgaat lijkt me eigenlijk evident, want zo niet dan gooien ze hun eigen ruiten in. Maar slaan ze de informatie wel veilig op? Kijk maar eens wat er met de abonnee-informatie van vreemdgangers-koppelsite Ashley Madinson is gebeurd. Iedereen kon zonder problemen even checken of zijn of haar partner ingeschreven stond bij de site in kwestie.

Nu is de informatie van het dildogebruik van je partner of buurvrouw wellicht minder smeuïg dan de informatie of hij of zij vreemd gaat, maar nog steeds is het informatie die je niet aan de grote klok wilt hangen. We-Vibe zegt er in ieder geval alles aan te doen om te zorgen dat de privacy van haar klanten gewaarborgd blijft, maar gaat vooralsnog niet stoppen met verzamelen van deze soppige gegevens.

3

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KoeiToxteth O'GradyBismarck Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

Of wacht maar tot de UWV de data opeist, om aan te kunnen tonen dat je stiekem geld aan het verdienen was met webcammen.

Toxteth O'Grady

comment image?b64lines=IHlvdSd2ZSBhbGwgYmVlbiBnaXZpbmcKIG91dCBwZXJzb25hbCBpbmZvcm1hdGlvbgogb3ZlciB0aGUgSW50ZXJuZXQu

Koei
Koei

Zo krijgt een datalek weer een extra betekenis.