Klinkt niet alleen in het Duits een stuk minder plat dan in het Nederlands, ook de manier waarop het gebruikt wordt, vind ik een stuk sympathieker. Vandaar wellicht dat de supermarktketen Edeka het aandurfde om een compositie van Friedrich Liechtenstein aan te passen en er een heersende reclame van te maken. Fuck you Plus, fuck you Albert Heijn. Heute sind wir Supergeil.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTCulinaire Maandagsfilmpjes
VOLGENDE HEERSPOSTIJsvissen, de Finse methode
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Supergeil"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
trackback

[…] Deze Hot Rod Woody van Jack Dick Customs heerst als een bezetene. In het vooronder ligt een 350 V8 small-block, die er zo’n 400 pk uit gooit, dus knallen kun je wel met deze bak. Het dak, waar je surfplank op ligt, is, op een paar latjes na, open, de voorruit verstelbaar en natuurlijk is ook het dashboard van hout. Prachtig uitgevoerd in het klassieke matzwart/rood en whitewalls, kan ik alleen maar zeggen: “Das ist Supergeil‘. […]