Dat blijkt uit een motie die vanmorgen aangenomen is door de Tweede Kamer op voorspraak van de kamerfracties van de SP en de PvdA. Volgens de Kamer moet het kabinet ook met de organisatie gaan overleggen over de matige optredens die tijdens de Eurovision liveuitzending voorkomen.

Verder stelt de motie dat de inwoners van de deelnemende landen meer inspraak moeten krijgen op de kwaliteitseisen van de inzendingen.

Andere zaken waar de Tweede Kamer zich over gaat buigen waar ze inhoudelijk geen zeggenschap over hebben volgens de kameragenda zijn: “Grieken moeten trouwer hun belasting betalen“, “De VS moet beter omgaan met rechten van minderheden” en “ISIS moet stoppen met dat stomme gedoe“. De motie van de PVV dat “Het Wilhelmus meer triangel moet bevatten” kreeg helaas geen meerderheid.

 

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Songfestival moet naar Nederland volgens Tweede Kamer"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Wokboy

De Tweede Kamer moet naar een inrichting volgens Wokboy.

Ds. Ploppo

Als het Songfestival in België op een steenworp afstand van onze grens gehouden zou worden en kans groot was dat een enorm aantal zeer slechte decibellen slachtoffers aan onze kant van de grens zou maken, dan zou de Tweede Kamer daar best wel iets over mogen zeggen vind ik.

Bismarck

En anders zetten we in Brabant wat muurtjes neer, die toevallig zo geplaatst zijn dat geen Belg Baarle-Hertog meer in of uit kan. Daar hebben de Belgen dan weer helemaal niets over te zeggen, want de muurtjes staan netjes in Nederland, toch?

Weirdoinventor

And some Belgians, I assume, are good people.

Weirdoinventor

Gewoon tanks erop afsturen, en vliegtuigen!

Wacht, laat maar.