4-drowning Zon zee en zeilen!. De zomer komt er weer aan. Lekker met je je bootje het water op, wind in de zeilen en genieten maar. Plots gaat het goed mis en zul je moeten scrollen met je kadaver om in leven te blijven.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – Real Estate – Crime
VOLGENDE HEERSPOSTAlcohol in poedervorm zelf maken
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Scrollen of verzuipen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
horrorneefje

RSI of verzuipen!

nwipusr

Bij het lezen van de kop dacht ik dat het zou gaan over de nieuwe layout van Retecool. Zou prima passen in het webdesinghoekje. Oogkanker etc…

Ds. Ploppo

Beetje belerend is het wel… Bij dergelijk weer zou ik overigens ook geen zwemvest dragen als we toch met z’n tweeën aan dek waren. Zo gemakkelijk lig je niet overboord; daar is die zee te rustig voor.
Verder gooit je partner onmiddellijk een reddingsboei en heeft in een dergelijke situatie minder dan een minuut nodig om te te vinden. Tenzij je alleen onderweg bent of met iemand die echt niet kan zeilen (wat op hetzelfde neerkomt). Dan helpt een zwemvest je ook niet en zorg je netjes aangelijnd te zijn.