Ja, mensen, Murica. Texas, om precies te zijn. Daar mag je gewoon met je gun over straat lopen. Een beetje schieten is op zich ook geen probleem.. wacht. Wat? Het is vrijdag? Nee, niet die gun. Blijf van die rits af! Je kwakje afschieten mag voortaan alleen nog in Texas als je er een vrouw mee bezwangert.

Dat heeft Texas State Representative Jessica Farrar (op wiens evenbeeld we overigens helegaar niet klaar kunnen komen) namelijk voor elkaar getrokken. Ze heeft een wet voorgesteld waarbij “ongereguleerde masturbaire emissies” worden bestraft met een boete van $100.

Daarmee wil ze trouwens iets qua nuance en dingen over vrouwenrechten en abortus ofzo aan de kaak stellen. Ze kan namelijk niet om andere wetten lachen, maar ze denkt dat mensen wel om deze rukwet kunnen lachen.

Misschien wel. Tot hij wordt aangenomen, want het is een blijft Murica waar Donald “shit, seriously, really, are you fucking, WHAT?!” nog steeds president is. Daar is dus letterlijk alles mogelijk en in onze ervaring is dat: hoe bizarder, hoe waarschijnlijker.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 07-04-2017
VOLGENDE HEERSPOSTBeroepsclowns niet blij met remake IT
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

7

Reaguur dan!

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MonadeArduenn grotesnorWeirdoinventorToxteth O'Grady Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

“Daarmee wil ze trouwens iets qua nuance en dingen over vrouwenrechten en abortus ofzo aan de kaak stellen.”
De nuance is hier wel eventjes het belangrijkste dingetje van het hele nieuws. Farrar heeft hier gewoon een wet in elkaar gedraaid die net zo debiel met mannen omgaat als de huidige Texaanse wetten met vrouwen. Alleen al om die reden gaat de wet niet aangenomen worden (want 123 mannen en 27 vrouwen in dat staatsparlement).

grotesnor

Ja maar nance is heelbaar niet OLO op de retekoels want WARGARBL, lelijke wijven, OMGWTFBBQ en wanneer begint het neuken?!

Monade

Dommerdje, de huidige Texaanse wetten gaan ervan uit dat een foetus een levend wezen is dat daarom óók rechten heeft, en dat vrouwen op deze manier kunnen worden gedwongen dit recht te respecteren. Tevergeefs, natuurlijk, al was het maar omdat voorbehoedsmiddelen en sexuele voorlichting in Texas net zo moeizaam verkrijgbaar zijn als een goed doordachte reactie van jou.

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Persoonlijk vind ik half Murica nogal ruk.

Toxteth O'Grady

Gaat het om de “emissie” dus, de lozing an sich? Mogen dames wel hun voorbips bepotelen? Is menstruatie geen moord?

Weirdoinventor
Weirdoinventor

Dus dan moet ik toch echt vrouwen gaan verkrachten om te kunnen klaarkomen zonder gepakt te worden?

Verdomme, had ik toch ja moeten zeggen toen ze op haar knieën ging.

(Overigens 100 plusjes voor Bismarck die even aangeeft waar het echt om gaat.)

Arduenn 
Arduenn 

Gewoon kurk in stoppen en sjorren maar. Wordt er niks geëmitteerd en blijft alles binnen de mazen van de wet.