Het Spaanse designbureau Tata & Friends heeft met de serie Rock Band Icons bandnamen grafisch weergegeven op super strak vormgegeven posters die binnenkort te koop zijn. Soms heel simpel, soms redelijk geniaal, maar vanwege de gele achtergrond en de harde zwarte lijnen spatten ze stuk voor stuk van je scherm af. Check hieronder de posters (die uiteraard ook op Tata & Friends staan). En hier het overige werk van de tapas etende designers van Tata & Friends.

Reaguur dan!

9 reaguursels op "Rock Band Icons"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
cspr

Persoonlijk vind ik de naam van de band onderaan de poster vermelden een ongelooflijk gemiste kans. Dan vind je of je publiek achterlijk, of je icoon te zwak dat het op zichzelf staat. Les 1 van de cursus humor: NOOIT UITLEGGEN

Illuminatus Magnus

Designers en humor? Haha!

B-sting

Of de gekozen band is te obscuur/onbekend in deze regio. Ik heb nog nooit van Soda Stereo en Iron & Wine gehoord, maar blijkbaar bestaan ze. Ja, laat alle hipsters me maar affakkelen dat ik een cultuurbarbaar ben omdat ik die niet ken.

Illuminatus Magnus

Hipsters kicken daar juist op. “Ik ben gisteren naar een vreselijk goed concert geweest. Maar daar zul je wel niet van gehoord hebben.”

Monade
in principe Ippe Ziepe
in principe Ippe Ziepe

Ik begrijp even niet wat je bedoelt?

/uitlokking

horrorneefje

Gaaf! (Test, test, reactie test)

teringbibber

Kan allemaal wel zijn, reet, dat van je scherm afspatten, maar heb jij al eens geprobeerd om zonder ABP op firefox naar je eigen site te kijken? De scrollbalk verdwijnt zowaar, en alles gaat gebukt onder een hilarische hoeveelheid reclame. Ik snap dat je geld nodig hebt, maar is dit nu de manier?
Ik heb meelij met die nietsvermoedende goedbedoelende nieuwkomers die, voor dat ze hebben kunnen reageren al teveel malware en een andere startpagina in hun browser hebben…

teringbibber

En Genesis en ELO missen. (Ben overigens wel benieuwd hoe die desinger zich daar vanaf maakt)