Dat is raar, de opper-gleufhoed die zich er op doet voorstaan dat hij de democratie in Nederland mogelijk blijft maken en ditto budget claimt voor <s>hoeren en ansichtkaarten</s> nieuwe regenjassen en aftapapparatuur blijkt een grafteringgrote typhushekel te hebben aan de democratie.

Democratie is dat demense in beginsel te zeggen hebben wat er gebeurt in het land. Stukje getrapte democratie waardoor je je volksvertegenwoordiger kiest die daarna gewoon doet waar hij zin in heeft doet of hij luistert naar het volk en het eigen risico niet zoals beloofd verlaagt maar verhoogt.

Nu is er zoiets als de wet die het raadgevend referendum mogelijk maakt. Als er een absurd groot aantal mensen zijn die aan de rem trekken (300.000 in 6 weken) moet de wet voorgelegd worden aan demense in en referendum. De roze buren deden dat met de Asoosjatieovereenkomst met de Oekraïne, maar nu is er een referendum over een wèl relevant onderwerp in aantocht, de Sleepwet. Dat is basically een wet die het mogelijk maakt dat de AIVD alles aftapt in de hoop iets relevants te vinden.

Dat is dezelfde dienst die een emailbox niet in het weekend bijhield waardoor een terrorismeverdachte die Turkije uitgetrapt was ongezien door Nederland naar België kon reizen om zichzelf vervolgens op te blazen in Brussel bij de aanslag op de luchthaven aldaar. Die types dus, die niet in staat zijn 24/7 een mailbox te monitoren willen nu werkelijk waar alles van je opslaan en bewaren.

Nu zijn er inmiddels ruim 40.000 handtekeningen verzameld na een week, maar moet er nog aardig campagne gevoerd worden, dus TEKEN HIER en doe mee en deel!

Maar de AIVD haat dus democratie. Of hoe zegt ome Rob dat?

“Als die nieuwe bevoegdheden er niet komen kunnen we niet in dezelfde stap lopen met de mensen die onze nationale veiligheid bedreigen. En dat is niet wat je zou willen van een dienst om de democratische rechtsorde te beschermen”, stelt Rob Bertholee, hoofd van de AIVD.

Of we dus even ALSJEBLAFT NIET onze democratische instrumenten willen gebruiken om iets dat volgens IEDEREEN EN Z’N RAAD VAN STATE niet goed in elkaar steekt even aan de burgers voor te leggen. Want de democratische rechtsorde is volgens Rob Bertholee helemaal top, MAAR WE MOETEN HET NIET AAN DE “DEMOS” IN DEMOCRATIE VRAGEN, WANT DAN WINNEN DE TERRORISTEN. Of u dus alle informatie die u heeft over Rob Bertholee van de AIVD in onze inbox wilt plempen, gaan we eens kijken hoe blij ome Rob zelf wordt van een stukje ongericht verzamelen van informatie naar de gleufhoed toe. Prutser.

11

Reaguur dan!

avatar
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
BiffEagleburgerFlepz0rBismarckWeirdoinventorBas Taart Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Monade

Ik weet niet waar het over gaat in die lap tekst, maar ik zie een plaatje met bier en tieten, dus het zal wel goed zijn. Plust.

horrorneefje
horrorneefje

Mailboxen zijn in het weekende zowiezo geen bijhouden aan. Althans, niet in mijn conditie.

/jaikhebalgetekend

MadDieu
MadDieu

Toch gaaf dat als je straks bij het Rijk wil gaan werken dat de HR consulente dan weet hoe vaak je de “Verzin een onderschrift” hebt gewonnen en onder welke alias(sen).

MadDieu
MadDieu

Mijn mobieltje hangt vaak thuis aan de kapstok, ook als ik er niet ben.

Mohammed Said al Sahaf

“”Als die nieuwe bevoegdheden er niet komen kunnen we niet in dezelfde stap lopen met de mensen die onze nationale veiligheid bedreigen. En dat is niet wat je zou willen van een dienst om de democratische rechtsorde te beschermen”, stelt Rob Bertholee, hoofd van de AIVD.”

Zó’n ontzettende poep weer. Wanneer vraagt iemand eens aan die kwast hoeveel aanslagen er al gepleegd zijn door mensen die nog NIET bij ‘de diensten’ bekend waren? Het antwoord daarop is namelijk, ‘Nul’.
Ze zijn steevast al bij een geheime dienst of politie in beeld geweest blijkt achteraf altijd weer dus dat hele sleepnet is nergens voor nodig. Levert alleen maar meer werk op terwijl ze alle informatie die ze nodig hebben om ons te beschermen al voor handen hebben, ze hoeven alleen maar gericht te zoeken naar info van mensen die ze nu al in beeld hebben.
Hier spelen dus hele andere motieven dan onze veiligheid. Informatie is macht.

Bas Taart

Een beetje terrorist mijdt het internet als de builenpest, want die lezen ook over dat sleepnet.

Bismarck
Bismarck

Een beetje Salafistische terrorist mijdt sowieso het internet want dat is er voor Pr0n (Haram!).

Weirdoinventor
Weirdoinventor

Misschien dat ze eens bij de politie kunnen gaan slepen, daar kan vooral het budget nog wel een netje gebruiken.
https://www.ad.nl/binnenland/politietop-liet-geldsmijterij-toe~a5274fd1/

BiffEagleburger

Ik stuur met elk dreigement tubgirl.jpg mee. Zelfs de AIVD heeft dat gefilterd. \o/