Vandaag, op deze wonderschone kletsnatte vrijdag, hebben we voor u de eerste aflevering van ReteUniversity, een vanaf heden vaker terugkerende mix van kortere en langere video’s over specifieke onderwerpen die de moeite waard zijn om naar te gluren.

In beginsel een wetenschappelijke insteek, maar als we wat soosjaals tegenkomen gaan we dat ook bunkerhard in uw collegerooster duwen.

We zijn hier geen HBO, er is geen verplichte aanwezigheid, u kunt naar hartelust een stukje overslaan, maar onthou dat net als in het echte leven, wanneer u stopt met schaven en ontdekken, u langzaam doodgaat.

Binnen het communisme leek alles goed te gaan. De werkeloosheid was nul, volgens de staat was iedereen blij. Toch klapte het systeem van de Sovjet-Unie. Er kwam niet eens een grote revolutie aan te pas. Hoe kan dat? De pc heeft er het een en ander mee te maken, zegt prof. dr. André Gerrits van Universiteit Leiden.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "ReteUniversity: Hoe heeft de computer de Sovjet-Unie verwoest?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
wouzer51

Ah, lekker integraal over genomen video’s van UVN. Videos die overigens best met een korreltje zout genomen mogen worden. Dit is geen absolute wetenschap maar zeer politiek getint subjectief geneuzel. Leuke insteek, maar zeker geen wetenschap.