Dat wij in de redactiebunker de reclames altijd doorspoelen komt simpelweg door het feit dat reclamemakers nog steeds blind achter de succesformule van Bill Bernbach aanhobbelen.

Simpel taalgebruik. Catchy deuntje en vooral herhalen, ein-de-loos herhalen. Het werkt dan wel, maar op een manier zoals Theo Maassen ooit de vergelijking maakte over het dragen van een stropdas en iedere dag een honkbalknuppel in je reet duwen: Uiteindelijk went het. Gelukkig zijn er nog reclamebureau’s met ballen. Bureau The Frameworks liet een flesje ‘World’, het nieuwe parfum van Kenzo, ruiken aan heersregisseur Spike Jonze, die daar een hele fijne commercial van bakte. Zeker ook een staande ovatie (in je broekje) voor Margaret Qualley, die voor u een fijn dansje doet.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTMr. Robot over God
VOLGENDE HEERSPOST14 dingen die voor meer opschudding zorgden dan Powned
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Reclame zoals het wel moet, part zwei"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Puh!

beetje gejat van deze wel:
https://youtu.be/oF5cBoAV5Ys

Reet

Nou ja, gejat. Spike Jonze is de regisseur van beide video’s

Puh!

Oh ja? dat wist ik niet,
dan heeft ie gewoon een mooie actuele versie van W.O.C. gemaakt.