DELEN HEERST HARD

Als u net zoals ik vroeger het zwembad controleerde of er stiekem geen haaien op de loer lagen dan is het nummer van The Drones ook echt iets voor u.

Thalassophobia is dus een ding. Een (niet geheel) onrealistische angst voor de oceaan en met name voor wat er mogelijk onder je voetjes door zwemt. En hoewel ik rationeel weet dat er geen haaien in mijn zwembad liggen, kijk ik altijd even. Voor de zekerheid.


De Late Nacht is er weer met van ons,voor jou: muziek. En wat voor! Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.
DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTBREKEND: 20 doden door frontale treinbotsing in Zuid-Italië
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Bandnamen? Bandnamen!
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
wpDiscuz