DELEN HEERST HARD

Iced Earth. Een band die ik niet zo snel op zal zetten omdat ze opera-metal maken. Groots, bombastisch en meeslepend. Een beetje wat Ronnie James Dio deed \m/ in zijn hoogtijdagen bij Rainbow.

Maar ook operametal is af en toe best lekker om snoeihard op te zetten. A Question Of Heaven komt van een van Iced Earth’s conceptplaten en zit gewoon goed in elkaar. Dus hup, de strakke spandexbroek aan, battlejacket aan, wilde haren los en meezingen maar. Daar leent dit zich uitstekend voor, namelijk.


De Late Nacht is er weer met van ons,voor jou: muziek. En wat voor! Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.
DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTEastern European Men School
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Eastern European Lady School
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
wpDiscuz