In deze short leggen we de langste afstand af, ooit gedaan door menselijk objecten. We hebben het uiteraard over ruimtesondes Voyager 1 en 2.

Op de dag dat Junos is gearriveerd bij Jupiter, maken wij een reis langs de buitenste planeten, passeren we heliosfeer en verlaten tenslotte het zonnenstelsel als we de onbekende interstellaire ruimte in gaan.
Deze nu al 39 jarige reis is samengevat in 15 minuten met veel CGI-ooggasmes en er zijn beelden en geluiden gebruikt van de ruimtesondes zelf, zoals foto van hun camera’s, de geluiden de bekende Golden record en de frequenties zoals die zijn opgepikt door hun antennes. Voorlopig moeten we het hiermee doen. Het duurt namelijk nog even voordat we Voyager 1 weer terug zien.

Meer RC-shorts zien? Het kan altijd korter. Korter kan altijd. Korter kan. Korter.
Op Reetbook staan nog veel meer korte dingen. En haast u, Tweets zijn nu nog 140 tekens kort, lees ze hier.
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTBREKEND: NIGEL FARAGE EXIT.
VOLGENDE HEERSPOSTRacisteling
14 generaties van Duitse, Waalse en Zuid-Limburgse inteelt werden gekruist met een West-Brabantse draagmoeder. De genetische Frankenstein die dat opleverde heet Toxteth O'Grady: Reet van de Dag curator, volle neef van Bert Aars, VEO-mens en seksgod maar vooral... gelukzoeker. Scan voor gratis dingen: ║▌║█║▌║▌││║▌║█║▌│║▌║█║

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer