Die ene vaste lezer van de RCLNM weet dat ik me af en toe graag laat leiden door originele clipjes, zonder dat de muziek nou heel erg wereldschokkend hoeft te zijn. Dit clipje van Real Estate is er dan ook één om van te smullen! De muziek is redelijk tot mwah, maar het clipje is zo ongeveer het meest tegendraadse en originele aller tijden. Ik zal er niks over verklappen, behalve dat de Westboro Baptist Church ook een rolletje heeft.

4

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HangmatXlophRRRobert Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
RRRobert
RRRobert

Real Estates are Fags, mkay?

Xloph

Toch gek hoe je na het kijken van zo’n clip ineens tot de realisatie kunt komen dat je 6 minuten en 5 seconden dichter bij de dood staat dan je was voordat je begon te kijken, en er tot op heden geen praktisch uitvoerbare technieken bekend zijn omtrent het vervormen van de ruimtetijd op zodanige wijze dat je die 6 minuten en 5 seconden weer zou kunnen hervormen tot iets zinvols.
Voor eenieder die zich op soortgelijke wijze existentialistisch in het kruis getast voelt, biedt ondergetekende graag een video aan die het spreekwoordelijke humorloze gat in uw ziel wellicht een ietwat kan dichten.

Tedje: consolidatiemuziek!

Xloph

En de alinea’s en witregels moet u hier maar even bij bedenken.

Hangmat
Hangmat

Haha! Briljant!