Die ene vaste lezer van de RCLNM weet dat ik me af en toe graag laat leiden door originele clipjes, zonder dat de muziek nou heel erg wereldschokkend hoeft te zijn. Dit clipje van Real Estate is er dan ook één om van te smullen! De muziek is redelijk tot mwah, maar het clipje is zo ongeveer het meest tegendraadse en originele aller tijden. Ik zal er niks over verklappen, behalve dat de Westboro Baptist Church ook een rolletje heeft.

Reaguur dan!

4 reaguursels op "RC Late Night Music – Real Estate – Crime"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
RRRobert

Real Estates are Fags, mkay?

Xloph, servus humilis monstrum spaghettium volatum sanctum
Actief baasje

Toch gek hoe je na het kijken van zo’n clip ineens tot de realisatie kunt komen dat je 6 minuten en 5 seconden dichter bij de dood staat dan je was voordat je begon te kijken, en er tot op heden geen praktisch uitvoerbare technieken bekend zijn omtrent het vervormen van de ruimtetijd op zodanige wijze dat je die 6 minuten en 5 seconden weer zou kunnen hervormen tot iets zinvols.
Voor eenieder die zich op soortgelijke wijze existentialistisch in het kruis getast voelt, biedt ondergetekende graag een video aan die het spreekwoordelijke humorloze gat in uw ziel wellicht een ietwat kan dichten.

Tedje: consolidatiemuziek!

Xloph, servus humilis monstrum spaghettium volatum sanctum
Actief baasje

En de alinea’s en witregels moet u hier maar even bij bedenken.

Hangmat

Haha! Briljant!