Ja, lieve Retecoollezertjes, de jaarlijkse TOP2000 ellende nadert ons weer met rasse schreden, en één van de collega redacteuren gaf deze week aan dat het vooral de overdaad aan Queen was dat hem zo tegenstond. Met 8 voorgeselecteerde nummers van Keningston op het TOP2000-stembiljet, 13 van Acda & De Munnik, en fokking 26 nummers van Bløf denk ik dat er grotere tegenkrachten spelen dan Queen. Maar soit, iedereen z’n eigen haat tegen de TOP2000.

Niettemin ben ik van mening dat er wel een paar positieve dingen te melden zijn over Queen. Zo hebben ze bijgaand nummer gemaakt, dat gewoon dik in orde is, want een lofzang op alles waar uw geliefde Retecool voor staat. Jammer alleen dat de officiële video dat niet met tot de verbeelding sprekende voorbeelden goed duidelijk maakt, zoals deze dat bijvoorbeeld enigzins deed. Dus graag een plaatje van uw eigen favoriete Fat Bottom Girl in de comments!

4

Reaguur dan!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
hangmatToxteth O'GradyRennab Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Rennab
Rennab

Top 2 ( _ ) o ( _ )

Hangmat
Hangmat

De top 1000 van veronica hoorde ik vorige week anders al langskomen op de autoradio! is dat WEL de moeite waard? Of is dat de persoonlijke keuze van Lex Harding? En waarom kost die top 1000 meer kostbare radiotijd dan de top 2000 van Radio2? Op Radio 2 draaien ze immers 1000 nummers meer? In MINDER tijd? Draaien ze daar compilaties? Of de verantwoorde keuze van de omroepraad? Of zit er (hoe banaal) minder reclame tussendoor?

Vragen te over. Hoe moet ik mij nu een een salonfähige mening over deze kwestie vormen???!

Toxteth O'Grady

comment image

hangmat
hangmat