Als je de hele week al hebt zitten browsen is het tijd om het internet even te laten voor wat het is. Gewoon even weg van je beeldscherm.

Kijk om je heen. Drink een borrel bij de buren. Ga eens lekker naar de kroeg. Maak een wandelingetje of bel je moeder. Allemaal dingen die je deed toen er nog geen internet bestond. Nu kan het zijn dat je hier wat hulp bij nodig hebt. Wij voegen daarom onderstaande clip voor je toe, die je hoogstwaarschijnlijk dwangmatig aan zal klikken en bekijken. Maar, wij verzekeren je dat je binnen een minuut even genoeg zult hebben van al het internet. Eigenlijk zou de instopservice de wekservice moeten heten. Maar om hier nu mee wakker te worden leek ons geen goed plan. Geniet van je vrijdagavond verder.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRCLNM – Ernst van der Pasch – Ik
VOLGENDE HEERSPOSTRCLNM – Ernst van der Pasch – In naam van de VN
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer