Het is weer even geleden dat Retecool je hielp bij het dichtklappen van de laptop. Nog even voor de nieuwe kijkers, de RC Instopservice is bedoeld om er voor te zorgen dat na het zien van de door ons getoonde beelden, je het wel weer welletjes gaat vinden voor vandaag en het hoog tijd wordt de laptop of een of ander smart device aan de kant te leggen.

Je kunt dan nog even een rondje met de hond gaan wandelen of gelijk lekker naar bedje toe. Ondertussen ruimen wij dan het internet voor je op zodat je niet nog een keer met dit soort beelden geconfronteerd hoeft te worden. We hebben overigens wel in het verleden klachten ontvangen van lezers, waarbij de door ons getoonde beelden nog wel eens terugkeerde in nachtmerries. De redactie van Retecool stelt zich hiervoor overigens niet aansprakelijk. De keuze is aan jou. Of je zet nu gelijk de computer uit, of je klikt op play, waarna wij er van overtuigd zijn dat je al na enkele minuten de powerknop zal indrukken. Welterusten voor straks. Wij zien je morgen graag weer terug.

Hmmm lekker slapen. hoe fijn is dat dan. ik kan het echt de hele nacht doen. Ik droom dan over auto’s en over Taya natuurlijk. Want Taya is leuk. . Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "RC Instopservice: Rol af"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
cspr

Jesse Ventura jonguh! En Ron Brandsteder in de pitch.

Alpha Kenny Wun

Op die still lijkt ‘the Body’ anders net Tony van Heemschut.