Het is weer even geleden dat Retecool je hielp bij het dichtklappen van de laptop. Nog even voor de nieuwe kijkers, de RC Instopservice is bedoeld om er voor te zorgen dat na het zien van de door ons getoonde beelden, je het wel weer welletjes gaat vinden voor vandaag en het hoog tijd wordt de laptop of een of ander smart device aan de kant te leggen.

Je kunt dan nog even een rondje met de hond gaan wandelen of gelijk lekker naar bedje toe. Ondertussen ruimen wij dan het internet voor je op zodat je niet nog een keer met dit soort beelden geconfronteerd hoeft te worden. We hebben overigens wel in het verleden klachten ontvangen van lezers, waarbij de door ons getoonde beelden nog wel eens terugkeerde in nachtmerries. De redactie van Retecool stelt zich hiervoor overigens niet aansprakelijk. De keuze is aan jou. Of je zet nu gelijk de computer uit, of je klikt op play, waarna wij er van overtuigd zijn dat je al na enkele minuten de powerknop zal indrukken. Welterusten voor straks. Wij zien je morgen graag weer terug.

Hmmm lekker slapen. hoe fijn is dat dan. ik kan het echt de hele nacht doen. Ik droom dan over auto’s en over Taya natuurlijk. Want Taya is leuk. . Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRetewerving & Selectie: Wil jij werken bij Defensie?
VOLGENDE HEERSPOSTGrand Theft Auto spelen als pacifist – gamereview
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

2

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Alpha Kenny Wuncspr Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
cspr

Jesse Ventura jonguh! En Ron Brandsteder in de pitch.

Alpha Kenny Wun
Alpha Kenny Wun

Op die still lijkt ‘the Body’ anders net Tony van Heemschut.