DELEN HEERST HARD

Wat was het een lekkere zonnige dag vandaag. Iedereen was zo vrolijk en opgewekt. Dames liepen te dartelen in hun dunne zomerjurkjes en in de stad werd er druk geflirt. He-le-maal geen zin om naar bed te gaan. Zin om te stappen.

Nog even een koud pilsje pakken op het terras en morgen zien we wel. Nee nee. Echt niet. De vakantie is afgelopen. Morgen fris weer op om aan het werk te gaan. Dus app je vrienden maar dat het niet doorgaat en kruip tussen de klamme lakens. Dan hebben wij een filmpje voor je waardoor alle vrolijkheid en opgewektheid van deze dag binnen enkele seconden om zal slaan in de depressie die zijn weerga niet kent. U zal het internet voorlopig even laten voor wat het is en dat is nu precies de bedoeling van de RC instopservice. Slaap lekker.

DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – Triggerfinger – J’Aime La Vie
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Man man man
Profielfoto van Frodooh
De LaySlayer des Retecools. Hij is regelmatig ondersteboven in de folterkamer van de bunker te vinden waar hij zweepslagen krijgt van Onze Grote Leider wegens het wederom verneuken van de Frontpage. Grote auto's zijn zijn ding. Want dan galmt die foute kudtmuziek zo lekker.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
wpDiscuz