Wat was het een lekkere zonnige dag vandaag. Iedereen was zo vrolijk en opgewekt. Dames liepen te dartelen in hun dunne zomerjurkjes en in de stad werd er druk geflirt. He-le-maal geen zin om naar bed te gaan. Zin om te stappen.

Nog even een koud pilsje pakken op het terras en morgen zien we wel. Nee nee. Echt niet. De vakantie is afgelopen. Morgen fris weer op om aan het werk te gaan. Dus app je vrienden maar dat het niet doorgaat en kruip tussen de klamme lakens. Dan hebben wij een filmpje voor je waardoor alle vrolijkheid en opgewektheid van deze dag binnen enkele seconden om zal slaan in de depressie die zijn weerga niet kent. U zal het internet voorlopig even laten voor wat het is en dat is nu precies de bedoeling van de RC instopservice. Slaap lekker.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – Triggerfinger – J’Aime La Vie
VOLGENDE HEERSPOSTMan man man
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer