Geluk dat het vrijdag is, want na het zien van dit filmpje zit ik zeker nog een paar dagen achter de wasmand te huilen.
Het leek zo’n leuk idee. sluit iedere dag af met een filmpje waarna je geen zin meer in internet hebt. Nou ik slaap inmiddels al weken niet meer. En internet durf ik al bijna niet meer aan te raken zonder de pillen die ik van Der Webmeister krijg. Pro-tip voor vandaag: Zorg dat je na 45 seconden niets in je handen hebt waarmee je kan slaan. Welterusten zeg ik alvast. En tot Maandag.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "RC Instopservice: Give me that meatball"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Chubbychaser

Wat deed dat lachende kind daar op het eind bij die scène?!?!

Draken

Wat deed wie dan ook op elk willekeurig tijdsstip in deze video?