Zo hehe. De week zit er weer op. Tijd om het internet weer af te sluiten voor vandaag. Het leek ons leuk om dit te doen met de jongens van The Black Satans, maar echt rustgevend was dat niet. Vandaar een ietwat rustigere versie om lekker bij in slaap te vallen. Dahaag! Zwaait de redactie van uit de bunker. Welterusten allemaal!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music- Led Zeppelin – Dazed And Confused
VOLGENDE HEERSPOSTBinnenkort je LED-lamp hacken?
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

5 reaguursels op "RC Instopservice: De boswandeling."

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
wouzer51

Ja vet!
AccessDeniedAccess DeniedBE3B080774AAD196Z6SY0unwWCvZE+jFJuWfR2eBxBfAjsT7wLzqVRUFH/PlEpyb6Aa6ONi1YGft7nUA

Xloph

Waarom moet ik nu ineens aan Grobbebollen denken?

Alpha Kenny Wun

Het zal wel aan mij liggen, maar ik krijg de zenuwen van die 8-bit bliepjes. Dus doe mij de schuurspons-op-gitaar versie maar.
De clip is een verhaal apart en verdient eigenlijk een eigen recensie op IMDB. Man oh man, daar ga ik toch geen kerken van in de fik steken!

Bijzaak onder druk

Ow WU…. de bliepies zijn niet serieus bedoeld als zijnde een muziekaal kunsstukje. De clip en die double bass 4/4 gitartrack helaas wel.

Bla

Serious wtf dit.. Tijd voor een gesprek of 2 met de psych zou ik zeggen.