Reet: “En wat is het basismateriaal van vandaag?” C: “Het basismateraal van vandaag is wasknijper.” Reet: “En wat gaan we maken van wasknijper?” C: “We gaan een vuurwapen maken van wasknijper Reet.” Reet: “Een vuurwapen? Dat klinkt heel gevaarlijk C.” C: “Dat klinkt heel gevaarlijk en dat is het ook.” Reet: “En waar moet je op letten bij het maken van een vuurwapen?” C: “Altijd van je af snijden!” Reet: “Nou, dat klinkt veelbelovend! Laten we maar snel naar het filmpje gaan kijken.”

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Culinair: Zelf Ketchup maken
VOLGENDE HEERSPOSTRC Late Night Music – Real Estate – Crime
Kleinste lid van de redactie. Woont samen met zijn vriendin in een leuke flat van Stichting Beschermd Wonen Stadskanaal. Tukker in hart en nieren. Geboren in Vaals, te vondeling gelegd op Maasvlakte II. Zijn roots liggen dan wel in Julianadorp, maar is opgegroeid in Lelystad. Schrijft ook voor NRC, de Volkskrant en Trouw. Hoewel hem herhaaldelijk per ommegaande post is gevraagd daarmee te stoppen. Verzamelt scheepsmotoren.

Reaguur dan!

7 reaguursels op "RC Creatief: een vuurwapen knutselen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Vilmer Ramone

Dat deed ik vroegah ook, maar dan zonder gedoe met lijm en mesjes enzo. Volgens mij kun je wel beter richten met bovenstaande methode.

horrorneefje

Ik knijp ‘m nu al.

horrorneefje

Veel leuker is natuurlijk de PVC blaaspijp met satéprikker en pluk watten, in het kader van Auw.

Vilmer Ramone

want buddies bestaan niet meer?

gronk

Ah, a [url=https://www.youtube.com/watch?v=eQKkCMDaN54]genuine game-urge[/url]. Something your game character was born to do.

gronk

A, genuine game urge. Something your game character was born to do.

Weirdoinventor

Ah, dat was zeker een kogelvis. [/Seth]