De Politie in Rotterdam zit er bòvenop in Rotterdam. Zo reden de dienders hun rondje en zagen op de kruising van de Claes de Vrieselaan en Nieuwe Binnenweg enkele mannen bij drie auto’s staan.

Een (van de mannen) daarvan had een voorwerp in de hand dat (van een afstand, alle agenten zijn arendsoog) op een M16 automagisch geweer leek. Toen de belhamels vervolgens wegreden zijn alle drie de auto’s klemgereden door de hermandad.

Daar bleek al vlot dat het ging om een waterpijp (shisha) in de vorm van een M16. En die zijn prima legaal. Dus, agenten, weer at ease, geven de heren een standje, geleiden ze voor en zenden ze heen. Maar, en daar zal echt op geen manier druk uitgeoefend zijn, vervolgens doen de heren afstand van de (legale) waterpijp. Waarom? Hoe kom je er toe, er vanuitgaande dat de popo dat niet voorgesteld heeft, om afstand te doen van iets waar de popo net van heeft bevestigd dat het volledig legaal is?

waterpijp
100% legaal.

2

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Flepz0rSpuyt12 Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Spuyt12
Spuyt12

Is dit niet toch illegaal? Alles wat voldoende op een vuurwapen lijkt en als zodanig als dreigmiddel gebruikt kan worden mag toch niet?