Al uren zitten we hier met in de bunker op het puntje van onze stoelen: bloeit ie al?

De spanning is hier om te snijden, liters koffie en andere chemische hulpmiddelen gaan driftig rond zodat we het Grote Moment niet zullen missen. WANT-KIJK-DAN-TOCH! De appelbloesems staat op het punt om te openen!
In het Hageland, daar waar de Hoegaarden vandaan komt, staat een webcam lustig te streamen om deze malusporno mogelijk te maken. Dat is makkelijk maar niet snel, want appelbomen zijn klootzakken, die doen alles in hun eigen tempo.

We houden vol, dit is een gevecht van de mens tegen de natuur, en wij gaan dit winnen. Er is een kijkrooster op gesteld; 6 uur op, 6uur af. Taart is inmiddels onderweg om de boom te bepissen met zijn voedzame klatervocht, extra BBQs worden twenty-four-seven gestookt door Van Dale, Flep en reet, extra vliegreizen worden gevliegt door onze stagiaires om zo maar meer CO2 in de lucht te pompen. Want meer CO2 –> hogere temperatuur –> betere sapstroom: bloesem!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 03-04-2018
VOLGENDE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 04-04-2018
14 generaties van Duitse, Waalse en Zuid-Limburgse inteelt werden gekruist met een West-Brabantse draagmoeder. De genetische Frankenstein die dat opleverde heet Toxteth O'Grady: Reet van de Dag curator, volle neef van Bert Aars, VEO-mens met BDE maar vooral... gelukzoeker. Scan voor gratis dingen: ║▌║█║▌║▌││║▌║█║▌│║▌║█║

3

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MonadeToxteth O'GradyBismarck Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

Veel dichter bij kijken hoe het gras groeit kun je letterlijk niet komen.

Monade

Tuurlijk wel. Appelbomen zijn geen gras. Dit is hoe gras groeit.

https://www.youtube.com/watch?v=OJGVd3fhJDY