To the rescueHet is heel lang geleden dat we op bezoek zijn geweest, maar deze keer is het niet om te stangen of te sarren, maar om het nieuwste ruimtepak voor NASA uit te kiezen. NASA heeft namelijk drie verschillende pakken ontworpen en één van die pakken moet de opvolger van het huidige NASA ruimtepak worden. Onder het motto “Space is cool. Shouldn’t spacesuits be?” presenteert NASA de drie pakken met de hippe namen Biomimicry, Technology en Trends in Society, die verder qua functionaliteit niet van elkaar verschillen. Helaas staat een eerder pak, de Z-1, er niet tussen want dan had dat pak absoluut mijn stem gekregen wegens grote overeenkomsten met het pak van Buzz Lightyear. Inmiddels zijn er overigens al 200.000 stemmen binnen, dus die 14 extra stemmen die wij eventueel die kant op sturen zullen vast geen aardverschuiving in het stemresultaat gaan veroorzaken. Trends in Society staat boven aan, maar Technology zou mijn voorkeur hebben wegens portal-kleurtjes.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTFuck The Poor!
VOLGENDE HEERSPOSTThat sucks.
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Op bezoek bij NASA"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ome Mc

Ze zijn allemaal lelijk…

Ome Mc

Ik heb Buzz Lightyear dan ook nooit cool gevonden, zelfs niet toen Toy Story uitkwam en toen was ik de doelgroep van die film. Also: als je als NASA-zijnde ‘cool’ moet doen door je designs te baseren op popcultuur, maak dan verdorie een design dat gebaseerd is op Star Wars of de Terran Marines uit Star Craft, want met deze designs is het huidige pak gewoon esthetisch beter.

Ds. Ploppo

Dat kan toch veel beter…