daffyd_blog2Na de overval op 28 maart op een juwelier in Deurne zien we dat er sprake is van een ernstige polarisatie binnen de Nederlandse samenleving. Groepen burgers komen steeds feller tegenover elkaar te staan, en bepaalde politici proberen daar een slaatje uit te slaan. Maar gelukkig zijn er ook mensen in dit land die de angel uit het conflict proberen te halen. Die inzien dat het de hoogste tijd is om het almaar verder tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen een halt toe te roepen. Zoals de Neerkantse Vastelaovend Uutgoansclub, doorgaans afgekort tot NVU, die op zaterdag 24 mei in het voor hen naburige Deurne een creatief kijk- en doe-manifestatie willen organiseren teneinde de boel een beetje gezellig weer bij elkaar te krijgen. NVU Prins Carnaval Constant Kusters, die in zijn vrije tijd fanatiek voor Godwin speelt, roept iedereen op, jong en oud, homo en hetero, 24 mei naar Deurne te komen om ook eens de goede kant van de multi-culturele samenleving te laten zien. “Het mooiste zou zijn als iedereen in elfenpakjes of regenboogkleding zou komen”, aldus Kusters

Reaguur dan!

12 reaguursels op "Oh Joy! De NVU komt naar Deurne!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
barq

Elfenpakjes, regenboogkleding EN een Hitlersnor.

Reet

They will be the only gays in town.

E.R. Deoz

Oeh, gezellig! Hopelijk komt Coole Piet ook 😀

xaderp.

Toxteth O'Grady

De Prijs van Weert ist kampfbereid:

Ome Mc

“Die inzien dat het de hoogste tijd is om het almaar verder tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen.” Hier mist een stukje zin.

-multi-accounT-

Ons in elfenpakjes en dan Constant daarnaast in zijn vertrouwde bruine hemd? Geen gezicht!

Roel Zwaar

Zijn er al Oekraïners gesignaleerd?

Fierce Gentleman

24 mei?? Dan zijn we al weer 1000 rellen verder !!
Misschien leuk om te onderzoeken wie deze overval zich dan nog herinnert . . .

Het Dossier

De NVU is overigens wel groener dan de Partij voor de Dieren. Het is tenslotte ons vaderland, en daar moeten onze kinderen ook nog van kunnen genieten.

Xloph

Weet je wie ook….