Terwijl heel Nederland (op de rijksten na) de broekriem moet aanhalen, ZZP’ers kapotgetrolld worden en de overheid zorgt dat u steeds dieper in de schulden komt te zitten, is er nu toch nog goed nieuws. De oudste dochter van ons koningspaar (geschat vermogen: meer geld dan god), moet namelijk een cadeautje krijgen. En waar u dan denkt aan een Kindersurprise-ei of – in deze tijd –  een hand pepernoten, is dat bij de meest parasitaire familie van het land natuurlijk een heel ander verhaal. Er moet een juweel komen. Door middel van een wedstrijd. En het beste nieuws is: Wij mogen het betalen. De kosten? Een luttele vijfenveertigduizend euro.

De oudste van het drietal nieuwgeboren uitvreters in de familie van onze koning en zijn juntachick,  Amalia, Aaaargh en Achwatdenkjezelf [Namen checken, alleen die eerste weten we zeker, red.], is namelijk ooit geboren, dús is een ring in twee kleuren goud met de initialen van Beatrix, Willem-Alexander en Amalia en een broche met een zon, een symbool uit het wapen van Argentinië wel op zijn plaats. En aangezien huisjurist Flepz0r ons wist te vertellen dat Shell is gestopt met stockdividend, kunnen we er gevoeglijk vanuit gaan dat dit koninklijke bedrijf een stuk minder geld in het laatje brengt voor die familie, dus de vierde dochter, genaamd ‘Armlastig’ zal niet lang op zich laten wachten.

Maar daarom dus de Nederlandse Ontwerpwedstrijd, waarin acht finalisten een emmer goud gaan crowdfunden, om het arme prinsesje toch nog een leuk cadeautje te kunnen geven. Anders heeft het arme wicht niks deze Sinterklaas en/of kerst.

Geeft dus gul, want wie wil nu niet de toekomstige koningin zien stralen? Op 8 december wordt de winnaar gekozen die uw 45.000 euro mag omzetten in het sieraad voor uw toekomstige vorstin. Zo kunnen we allemaal weer trots zijn op dit land en de prioriteiten ervan.

17

Reaguur dan!

avatar
17 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Het neefje van IvoChocotalitisMohammed Said al SahafriksXloph Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ome Mc

Zullen de niet-deelnemers ook heel blij mee zijn dat hun verplichte bijdrage aan het Hoofdbedrijfschap Ambachten zo nuttig besteed worden.

fishbowl
fishbowl

45k, dat kost 1 werkloze ongeveer per jaar.

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Goed idee.
Zoek een target met een grote fanclub.
Start een actie om het target een cadeau aan te bieden.
Collect geld van de fanclub.
Geeft cadeautje voor totaalbedrag minus jouw ‘kosten’.
Die kosten kun je zelfs heel gul op nul euri stellen als je achteraf een percentage van de verstrekker van het cadeau vangt.

Laten we ook zo’n actie starten. Een kunstwerk voor de Paus lijkt me wel wat.
Ter waarde van 14000 EUR. Dat geld zamelen we in bij katholiek Nederland.
Dat zijn vooral bejaarden en die worden al zo hard genaaid dat een Eurootje voor de Paus ook geen verschil meer maakt.
Alle reaguurders zijn finalisten. Iedereen mag een grafisch kunstwerk insturen. Start MsPaint op en ga helemaal los!
We stemmen voor de winnaar. Reet print het kunstwerk op A3 formaat uit, lijst het in en stuurt het op aar Rome (of brengt het persoonlijk langs. Daar rekent hij ongeveer 10000 EUR voor; lijkt me redelijk.
De winnaar krijgt de overige 4 mille.
Wanneer beginnen we?

@Reet. we doen wel 50/50 he?…

Illuminatus Magnus
Illuminatus Magnus

Ik claim de filmrechten!

Eierbal
Eierbal

Ze kenne allemaal een ring of fire krijgen. It burns, burns, burns.

[youtube]http://youtu.be/It7107ELQvY[/youtube]

Eierbal
Eierbal

kutblog

fishbowl
fishbowl

[/eierbal]

Reet

lol

Xloph

Wat moeten we nog met die Oranjes? Laten ze een voorbeeld nemen aan Willem III (de stadhouder, niet de koning). Die was op zijn paard gesprongen en had persoonlijk heel IS aan mootjes gehakt.
Dat zie ik onze Wimpy nog niet doen. Die gaat liever een biertje drinken met de vijand.
Ik wou dat die zich gewoon Willem IV had genoemd en naast de koeien in het weiland was gaan staan. Waar zijn de Fransen als je ze nodig hebt….

L B

“Er moet een juweel komen. Door middel van een wedstrijd. En het beste nieuws is: Wij mogen het betalen”

Helaas ontbreekt hier een stukje duiding naar demense toe.

Dit is een initiatief van een paar ondernemers die geld inzamelen voor een kado en daarmee leuk in de belangstelling willen staan (wat is gelukt). Het Koninklijk Huis vraagt daar helemaal niet om, de bijdrage is vrijwillig voor liefhebberts van de Oranjes, het wordt niet gedaan van uw belastingcenten. Dus het schuimbekken is niet op zijn plaats in dit geval.

Ome Mc

Behalve als je ondernemer bent in die sector, want dan betaal je er aan mee of je wilt of niet.

Incator
Incator

LB, straks ga je ook nog zeggen dat de noodkreet van het cda vanwege de hordes politieke partijen die hier de sharia aan het invoeren zijn overbodig is. Schuimbekken is nooit onnodig! Het is de grondslag van onze maatschappij!

Xloph

Aan de andere kant: onschuldiger dan de Oranjes nu zijn, zijn ze sinds 1584 niet meer geweest. Cadeautje om ze zoet te houden kan geen kwaad.
Boottochtje met de hele familie vanaf Scheveningen naar Engeland misschien een idee?

riks

Mijn dochter wil anders wel gratis een mooie ring rainbow loomen. Doet ze graag.

Mohammed Said al Sahaf
Charlietoffert
Charlietoffert

Zijn het dan niet kroonjuwelen die eigendom zijn van de staat? Mensen die hiervoor doneren mogen van mij een directe naheffing krijgen.. echt.

horrorneefje
horrorneefje

Papa Lex komt zelf ook met een ontwerp. In stijl!

comment image