We hebben hier al twee keer een Oekraïne Referendum-gerelateerde poll geplaatst, waarbij de eerste keer de uitslag duidelijk tegen was, maar bij de tweede poll is de uitslag al een stuk positiever.

Ondanks dat de opkomst historisch laag lijkt te worden (in Utrecht en Rotterdam om 16.00 uur 14%!) en er geen tussenstanden van de Exit-Polls bekend worden gemaakt, zijn wij uiteraard wel ontzettend benieuwd wat jullie gestemd hebben. Het moge duidelijk zijn dat de volledige redactie (al dan niet met zweep), richting de stembus is getogen om VOOR te stemmen. Maar wat hebben jullie gedaan in dat stemhokje, anders dan een stemfie gemaakt? Vandaar de Retecool Exit-Poll voor het Oekraïne Referendum.

Retecool Exit-Poll Oekraïne Referendum

Bekijk het stemresultaat

Laden ... Laden ...

Vanavond op Retecool uiteraard een fijne extra lange kaasplankjes-, nootjes- en plopavond! Want we gaan hier live verslag doen van de uitslag van het Oekraïne Referendum. Daarna zal jullie eigen Retecool langzaam weer terugkeren naar haar normale vorm van nieuws met heers/zuigzaken gecombineerde feeds. Wel met de hogere frequentie zoals jullie de laatste weken hebben kunnen zien.

Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. Maar wel één van de laatste hoor. Morgen is het referendum weer voorbij. Maar goed, we zijn gewoon voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Oekraïne Referendum: Retecool Exit-poll"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
RoHS

Oke, kom maar op! Wie zijn dat GODVERDOMME.
Niet gaan stemmen, maar dan hier wel stemmen dat je niet gestemd hebt.
Laat dat dan ook lekker zitten.