DELEN HEERST HARD

Iedereen kent het fenomeen inmiddels wel. De door een grote worstenfabrikant gesponsorde nieuwjaarsduik in Scheveningen.

1 januari is dan ook gelijk voor het krant van wakker Nederland het ultieme nieuwsmoment waarop ze kunnen shinen voor heel het vaderland. Ze kiezen dan, in de meeste gevallen, een minderjarig meisje uit dat er het allerlekkerst uitziet met kippenvel in een bikini.

blijvendrijven
Zij blijft in ieder geval drijven.

Prima hoor, maar met die slappe winters hier in ons kikkerlandje stelt zo’n nieuwjaarsduik natuurlijk bar weinig voor. Voor echte bikkels moet je naar Oekraïne toe. Om waarschijnlijk iets als de winter te vieren, of gewoon omdat het kan (het schijnt iets met dopen te maken te hebben), duiken elke winter honderden Oekraïense schonen het ijskoude water in van een opengehakt meertje ergens in de buurt van Kiev. Zonder worstenmuts op, maar wel allemaal kopje onder. Voor jullie en ons plezier hieronder een compilatie van dit evenement waar redelijk zorgvuldig alle kerels weg zijn ge-edit.

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je in Kiev in een bar staat en niet weet welke Vodka te bestellen. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Oekraïne Referendum: Nieuwjaarsduik is voor mietjes"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
TheStef
TheStef
24 maart 2016 - 11:08 11:08

Ik stem ja

Hoofdmeester
Hoofdmeester
24 maart 2016 - 17:16 17:16

‘Beautiful girls’ is Oekraiens voor ‘boerse zeekoeien’?

wpDiscuz