DELEN HEERST HARD

Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

VVD Hendrik-Ido-Ambacht: Brief bij stempas geeft stemadvies Oekraïne-referendum

Aansturend op een JA. Zo noemt de VVD een de brief, bij de stempas voor het referendum over Oekraïne, die bij nieuwe 18-jarige kiezers in Hendrik-Ido-Ambacht op de mat is gevallen. In de brief zou een positief stemadvies staan voor het referendum op woensdag 6 april. Het gaat om de een alinea onder het kopje ‘Waarom zou je stemmen’.

Bron: RTV Rijnmond

Discussieavond SP over referendum Oekraïne in Haarlo

De Berkellandse SP-afdeling houdt woensdag een discussieavond over het Oekraïne-referendum van 6 april.  William van den Heuvel, fractievoorzitter van de Overijsselse SP-Statenfractie, treedt daarbij als spreker op. Hij is tevens actief lid van de vredesbeweging.

Bron: De Stentor

Lezing LPF en GeenPeil over referendum Oekraïne; Ze willen dat mensen tegen gaan stemmen

In het stadhuis van Eindhoven staat woensdag 23 maart het referendum over de Oekraïne centraal. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (LPF) en GeenPeil.

Bron: ED.nl

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je de messias bent. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

wpDiscuz