Zo. Nou. Gaat u er maar voor zitten hoor. Wij hebben vandaag een wel hele guitige spreker voor je uitgezocht. Het leukste jongetje van de klas; Pieter Derks, dames en heren.

Wij hebben wer-ke-lijk onze knietje blauw geslagen om de malle grappen van dat kereltje. Zo jong! En dan al grappen maken over zulke zware onderwerpen. Je zou zo een lolly in zijn… Ho wacht! Brekend nieuws op de redactie!

Dames en heren, ons dringende advies om toch vooral ‘ja’ te stemmen bij het komende referendum kunt u maar beter gaan opvolgen! Onze politiek redactrice Desiree Stokkelman komt met wel heel slecht nieuws voor het ‘nee’ kamp. U wordt namelijk dood vermoord als u ‘nee’ stemt!

Het discussiepunt van vandaag is: Ben je bereid te sterven voor je idealen?

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.

3

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bismarck Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

Ik ben benieuwd! Het zou de rij bij de supermarkt in mijn buurt wel meteen een stukje korter maken. En als mevrouw ongelijk krijgt, treedt ze dan af als premier (dat was deze toch)?

trackback

[…] retecool.nl […]

trackback

[…] retecool.nl […]