Nog een paar dagen en dan mogen we stemmen voor het associatieverdrag met Oekraïne stemmen.

Mooi moment om er weer eens een ouderwetse Foto Fuck Vrijdag tegenaan te gooien. Want een voor of tegenstem zal niet alleen verstrekkende gevolgen hebben voor Oekraïne, ook Vladimir Putin zal er het zijne van denken. Een uitslag voor het associatieverdrag met Oekraïne zal voor Putin een klein drama zijn, maar een uitslag tegen het associatieverdrag is voor Putin reden voor een feestje, want de invloed van Europa zal dan voorlopig niet tegen de Russische grens aan schurken.

Vandaar een dubbele Foto Fuck Vrijdagopdracht: Foto Fuck hoe Putin er uitziet als er voor het associatieverdrag met Oekraïne wordt gestemd en als je dat niet ziet zitten, Foto Fuck dan hoe Putin feest viert als er tegen het associatieverdrag wordt gestemd.

En omdat het een echter speciale referendumeditie van de Foto Fuck Vrijdag is, hebben we voor de nummer één tot en met drie een drietal boeken weg te geven, namelijk “De Luchthaven” van Sergej Lojko:

Sergej Lojko, gelauwerd fotograaf en oorlogsjournalist van de Los Angeles Times was een aantal dagen aanwezig op De Luchthaven, aan Oekraïense kant, als Russische Amerikaan, en publiceerde eind september 2015 zijn roman

Een kneiterspannend en vooral ontzettend actueel boek met briljante foto’s. Dus klap je photoshop open en aan de slag met die Foto Fuck. Maandag eind van de dag of dinsdagochtend maken we de uitslag bekend (hoewel je die zelf ook kunt bijhouden, want stemmen doe je met klusjes bij de ingezonden foto’s (foto plaatsen door ergens online te jassen en gewoon de URL in de reacties te plaatsen.

boeken

Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

9

Reaguur dan!

avatar
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Puh!Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)Reetbehanger, Musicaldeskundige Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
behanger, Musicaldeskundige

Waar kan ik [s]schieten[/s] uploaden?

Puh!

comment image

Puh!

comment image

Puh!

comment image

Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)

ok .. meer voor meme-maandag dan FFV:

Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)

comment image

Puh!

comment image