Dikke vette Oeps! voor Best Korea. China, toch wel zo’n beetje de Rode Vaandeldrager van het Aziatisch communisme legt sancties aan ze op. Dat is even schrikken voor alle Kim Yung Ietsen!

“While China’s restrictions allow some North Korean materials to be imported for civilian use, any trade connected to the North’s missile or nuclear programmes has been prohibited. For the UN sanctions to succeed, the cooperation of China – an ally of North Korea – has been viewed as essential.

The move by China comes after the global Nuclear Security Summit held in Washington last week”

Dit lijkt misschien iets heel kleins maar het is enorm gezichtsverlies voor de Noord Koreanen. En in Azié is dat nogal een dingetje. Wat eigenlijk nog wel meer veelzeggend is, is dat dit voortkomt uit een resolutie die is opgesteld door de US of Communistenhaters en China. Nu The Best Korea eindelijk zijn steun van haar grootste Kameraad in de regio kwijt is lijkt het erop dat het thans buigen of barsten voor Pyongyang is.

Niet de blije burgers van Noord Korea
Niet de blije burgers van Noord Korea

Reuters: “There was no immediate reaction from the North Korean U.N. mission. The official North Korean news agency KCNA said on Monday the proposed sanctions were “a wanton infringement on (North Korea’s) sovereignty and grave challenge to it.”

Het nare is dat de bevolking van The Best Korea hier waarschijnlijk nog het meeste onder zal gaan lijden. Wij hopen dan ook van harte dat ook daar een keer de hervormingslente doorbreekt. Zonder al te veel kleerscheuren, maar daarvoor is het waarschijnlijk al te laat.

Het Links-Joods Communistisch Bolwerk van Jouw Eigen Stukje Interwebs is solidair met haar Kameraden. We marcheren onder de banieren van Onze Grote Leider voorwaarts naar de 1414 likes op Facebook. Daarnaast zijn wij geblockt op Twitter. door door de Verwerpelijke Kapitalist Bart Nijman!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Noord Korea Is Sanctioned Korea"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Roel Zwaar

Ik zou nu graag die hittepetit van de Staatsomroep dit zien uitleggen aan het volk. Waarschijnlijk zal ook dit ten faveure van de Glorieuze Leider worden uitgelegd maar HOE, daar ben ik wel eens benieuwd naar.