De TTIP wordt ons ondanks alle protesten geleidelijk door de strot geduwd. Want blijkbaar willen wij de TTIP graag. TTIP is namelijk een feestje! Eindelijk kunnen wij dan voordelig dingen uit Murica! krijgen waar we niet op zitten te wachtten. Er werd wel wat gemord over het feit dat de Amerikanen de Europese richtlijnen voor voedsel als wc papier gebruiken. We vonden het ook niet leuk dat als Amerikanen hun zin niet krijgen of je per ongeluk iets gebruikt wat erg lijkt op een amerikaans patent, ze met dank aan de TTIP je bedrijf compleet kapot kunnen suen. Maar daar stopt TTIP niet. TTIP is er tenslotte voor U! En ook uw Gezondheid! Dus met de komst van TTIP zet dit niet alleen deur de deur wijd open voor de Amerikaanse pillendraaiers, Maar uw verzekeringsmaatschappij, Tandarts, fysiotherapeut, Ziekenhuis en huisarts is vrijwel direct prooi voor Amerikaanse investeerders. En Amerikanen zijn al zo gezond! Aangezien ze bij het woord Amerika in Politiek Den Haag gelijk een natte plek in de onderbroek krijgen, zal er weinig weerstand zijn. Het zal daarna niet lang duren voor Europa de 51ste staat van Amerika gaat worden. Overlopen omdat een stelletje graaiende pennelikkers dit voor jou hebben beslist. ” Omdat de consument het wil” Zoals ze dat noemen. Terwijl je bij jezelf denkt, Maar dat wilde ik helemaal niet! Wie wil dit in godsnaam! Voor wie nu nog denkt TTIP? WTF? Nog even een korte uitleg onder Meer!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTHelma Neppérus: Fractiediscipline is een feest!
VOLGENDE HEERSPOSTBOOM! Beavershot
De LaySlayer des Retecools. Hij is regelmatig ondersteboven in de folterkamer van de bunker te vinden waar hij zweepslagen krijgt van Onze Grote Leider wegens het wederom verneuken van de Frontpage. Grote auto's zijn zijn ding. Want dan galmt die foute kudtmuziek zo lekker.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Nog even over TTIP"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
wout

De Amerikaanse komkommers schijnen dan wel weer kaarsrecht te zijn.

bijbalbij

Over honderd jaar kijken ze terug en dan is het van : “1600: slag bij Nieuwpoort”, ” 2017: Macht wordt overgedragen aan de corporaties”

Illuminatus Magnus

Net zoals we het Verdrag van Maastricht en de Euro wilden met z’n allen.

Incator

En als iemand dat grijze land achter de bulldozer nog wat duidelijker geillustreerd wil zien: Days of Destruction, Days of Revolt, van Chris Hedges en Joe Sacco
https://vimeo.com/46079178

En niet meer rustig slapen. comment image
comment image
comment image
comment imagecomment image

Bismarck

Het feit dat Xaderp het niet over TTIP als Het Grote Kwaad heeft baart me ernstig zorgen, want dan kan het zomaar eens echt waar zijn dat het niet zo’n mooi verdrag is.