Er is weer eens onomstotelijk bewijs geleverd dat het Monster van Loch Ness snoeihard alive and kicking is! “Amateur” Nessie jagers hebben de levende legende namelijk gespot in de map-applicatie van Apple’s iOS. Wanneer je op je iPhone of iPad inzoomt op Loch Ness vlak bij de plaats Dores, dan zie je inderdaad iets onderwater wat op een groot dier lijkt. De kans dat één of andere lolbroek bij Apple dit er in heeft zitten foto fucken is natuurlijk uitgesloten, want bij Apple hebben ze geen humor. Dus weten we het nu absoluut honderd procent zeker: het Monster van Loch Ness bestaat! Dat deze waarneming in het geheel niet lijkt op eerdere waarnemingen maakt niet uit, het is gezien op een Apple, dus is het waar! Uw waarnemingen graag met screendump in de comments.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Nessie Lives!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Xloph

De Japanners zijn toch zo geweldig geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek naar grote zeedieren, en zoeken momenteel verwoed naar nieuwe gebieden? Nodig hen uit!
Nessie-enthousiasten blij, Jappanners blij, en walvissen blij.

barq

Mooie Zodiac man. Golvenpatroon komt ook aardig overeen.

Toxteth O'Grady

OMGWTFBBQXL?

loperover

Dat is toh gewoon een veerboot met een geactiveerd cloaking device?!

Bismarck

Hoezo onder water? Dat is duidelijk een boot óp het water. Het wolkje erboven maakt het geheel wat vager, waardoor aluhoedjes en andere onoplettenden er met hun hersenkronkels wat anders van maken.