Update over Jo Gijsen toegevoegd
Capo di Tutti CapiDe Paus, (’s werelds grootste vastgoedeigenaar) vraagt vergiffenis voor het kindermisbruik binnen de Katholieke kerk, maar bagatelliseert het kindermisbruik ook gelijk voor het gemak: “…De kerk is zich bewust van de persoonlijke, morele schade die de slachtoffers is aangedaan. We zullen niet aarzelen bij het aanpakken van dit probleem en de sancties die opgelegd moeten worden. Integendeel, ik denk dat we krachtdadiger moeten zijn. Met het leven van een kind speel je niet…” om te vervolgen: “…veel geestelijken hebben zich schuldig gemaakt, maar niet veel in verhouding tot het totaal aan rooms-katholieke geestelijken…”. Oftewel, het valt allemaal best wel mee. Sodemieter op! Elke pannenkoek die zich hier aan schuldig heeft gemaakt, of er van wist en niets heeft gedaan, gewoon opsluiten in de kerkers. Moet je eens kijken hoe goed dat is voor de werkgelegenheid.
Update: Ah, kijk eens aan, we mogen Jo Gijsen nu ook officieel gaan vergeven.
Weet je wat, we knallen er nog een poll tegen aan:
[yop_poll id=”5″]

Reaguur dan!

7 reaguursels op "NEE, NOOIT! (inclusief poll!)"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
JayJay

“Maar die anderen deden het veel erger dan wij!”

/facepalm

Bla

Ik zeg direct verbod op religie, elke vorm heeft wel wat..
Niks mis met geloven, maar zodra het in groepsverband gaat gaat het fout.

BelgianAtheist

en nog rap een beetje homohaten want kindjes moeten een mama en papa hebben anders zijn ze niet lekker genoeg.

Mohammed Said al Sahaf

Geen nood, de EU pakt het al aan…

“Kinderen moeten in Europa beschermd worden tegen schadelijke sektes. Dat is de inzet van een ontwerpresolutie waarover de Raad van Europa donderdag stemt.”
http://www.gelderlander.nl/algemeen/buitenland/resolutie-moet-kinderen-uit-sekte-houden-1.4308476

Illuminatus Magnus

Hee, jullie hadden de persen alvast aangezet! Was het voorzienigheid? De Voorzienigheid? Anyway, hier is het nieuws: die gluiperige Gijssen met zijn conservatieve Limburgse gewauwel heeft ook aan de jongetjes gezeten: http://www.nu.nl/binnenland/3750018/bisdom-erkent-misbruik-jongens-gijsen.html

Stjonker
xaderp.