Een onderzoek, uitgevoerd door merkconsulent Hendrik Beerda, over de acceptatie van de Gay Pride geeft pijnlijk goed aan waarom het nog steeds nodig is dat er zoiets als een Gay Pride wordt georganiseerd.

Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat Nederlanders de Gay Pride apart vinden, maar eigenlijk maar iets raars en dat het wat hen betreft niet hoeft. 80% van de 1600 ondervraagden  gaf aan moeite te hebben met de Gay Pride. Vooral lager opgeleide mannen uit de provincie (en een enkele nimby) zijn de Gay Pride liever kwijt dan rijk. Daarnaast denken ze dat het evenement niets meer is dan een stelletje halfblote mannen op een trekschuit, niet wetende (en daar heb je het al) dat het een programma is dat twee weken duurt en zich vooral richt op de acceptatie van homoseksuelen.

Zelfs na 21 jaar is dit jaarlijkse feest rond vrijheid en diversiteit nog steeds niet ingeburgerd bij de gemiddelde Nederlander. Hoewel de botenparade jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt en talloze bedrijven op allerlei manieren inhaken op het feest, zijn de tv-beelden kennelijk te gewaagd voor de thuisblijvers. Vooral lager opgeleide mannen die buiten de Randstad wonen, hebben moeite met het gay festijn

canalpride
Eng, brrr, lust ik niet, bah!

WHARRGARBL

En maar mekkeren op de “tsunami” van islamitische vluchtelingen richting Nederland en andere Europese landen, waarmee volgens dezelfde respondenten enkel conservatisme geïmporteerd wordt, maar vervolgens zelf minstens zo conservatief en bekrompen zijn als waar men zo bang voor is: “…Ja, nee, ik ben niet racistisch heb niets tegen homo’s, maar…“. BONK BONK BONK!

Wij gaan ons hier even in de redactiebunker een stukje schamen naar demense toe en sluiten af met dit treurige bericht waaruit nogmaals blijkt dat een evenement als de Gay Pride kneiter hard nodig is.

De beste selfie ooit gemaakt is van Bo Krook.

Reaguur dan!

15 reaguursels op "Nederlanders haten homo’s"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Trollbuster

Het probleem is dat de media steeds de meest extreme boten laten zien. Ja, al die mannen in leren pakjes hoeft voor mij echt niet. Daar heb ik moeite mee. Maar een feestende massa en carnavaleske boten kan ik wel waarderen en vind ik zelfs wel leuk om te bekijken. Maar ik denk dat vooral de media er wat aan kan doen door andere, meer evenwichtige beelden te laten zien. En dus niet alleen de extreme boten.

Trollbuster

O, btw, ik heb zelf geen homo voor wie het wil weten. Wel een aantal vriend(inn)en die homo of lesbo hebben.

Puh!

Typisch: “Wij zijn gewoon en wie anders is, is niet gewoon”, en mag dat ook vooral niet uiten.

Puh!

De “Toppers in concert”, bah!,dat moeten ze ook maar eens verbieden!
comment image

Vilmer Ramone

Ik heb gewoon een schijthekel aan alles wat uit Amsterdam komt, mag dat ook?

wout

Pas bij je derde same sex rim job kan je van jezelf zeggen dat je homoseksualiteit accepteert. Tot die tijd ben je geen echte Amsterdammer.

Ds. Ploppo

Je zegt het zelf al…. Lager opgeleid. Lastig dat soort gasten te bereiken. Lukt waarschijnlijk alleen nog op de kleuterschool. Daarna zitten ze de hele dag met hun smartphone te spelen en luisteren ze toch niet meer. Misschien helpt een aktieserie op RTL7 met een stoere lederhomo als held.

Puh!

deze misschien?

comment image

Weirdoinventor

80% van de mensen heeft ook moeite met white pride, is het dan slecht gesteld met de acceptatie van blanken? #durftevragen