Het inreisverbod voor mensen die uit landen komen waarvan Trump en zijn imaginaire vriendjes bedacht hebben dat ze kut zijn, geldt ook voor mensen die al een geldige verblijfsvergunning hebben.

Daarmee maakt de VS zich tot een onbetrouwbare partner als het gaat om afspraken met betrekking tot toegang tot het land, verblijfsrechten en eigenlijk alle lopende afspraken met andere landen. De importtax voor Mexicaanse producten is het feitelijk afschaffen van NAFTA. De aankondiging van het negeren van het klimaatverdrag en het muilkorven van klimaatwetenschappers is een onacceptabele minachting voor de wereldwijde problemen rondom klimaatverandering. Deze politiek kan niet onbeantwoord blijven, net zo min als dat Nederland kan negeren hoe ISIS zich internationaal opstelt.

Om te beginnen kunnen we Amerikanen die hier zijn de deur wijzen. Als mensen plotseling niet meer welkom zijn in de VS, ondanks gemaakte afspraken, moet dat probleem ook maar bij de Amerikanen neergelegd worden. Het liefst natuurlijk internationaal, maar sowieso hier. Niet wachten tot iemand anders er iets van zegt, want straks is er niemand meer om er iets over te zeggen.

7

Reaguur dan!

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WeirdoinventorDehnusMadDieucsprRdl Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Suzan
Suzan
Rdl
Rdl

Trump heeft groot gelijk de potentiële terroristen buiten te willen houden.
Moslims hebben nog nooit iets betekend voor de samenleving, Amerikanen wel

Dehnus
Dehnus

Rijdt u Ford? ZO ja dan kan deze in mekaar geschroefd zijn in Dearborn Michigan met haar HELE GROTE Moslimgemeenschap uit Libanon.

Die hebben dat van de Ieren overgenomen toen die het wel welletjes vonden om de zoveelste Ford Onderdeel in elkaar te schroeven en wel eens wat anders wouden.

Deze Ieren en deze Libanezen hebben nog nooit plofboem gedaan. Dat komt omdat deze Ieren niet tot het gevalletje “Noord Ier” behoren en de Libanezen niet tot het gevalletje “Syrië Ganger’. Dat scheelt toch een hoop. Zou wat zijn als Elke Nederlander afgerekend word op “Rost van Tonningen” als hij Israël in wil.En elke Belg op Gert van Samsom als hij Nederland in wil.. om nog maar te zwijgen over elke Japanner en tentakel monsters.

cspr

Ik snap dat stukje over Matt Damon niet helemaal.

MadDieu
MadDieu

Alle landen waar Napoleon de macht had kennen een centraal kadaster.
De Britten en de Ieren hebben dat bijvoorbeeld niet. Daar kun je dus niet onafhankelijk staven wie de eigenaar is van welke grond. Alleen de eigenaar met de hele papierwinkel kan zijn bezit claimen.

Volgens Ierse roddels bezitten zowel Facebook als Google grote stukken land in de buurt van Cork. Het grootste probleem voor de Ieren is de energievraag van deze tech-giganten. De Ieren tellen erop dat, als hun belasting over dienstverlening laag blijft, deze bedrijven vroeg of laat zullen verhuizen richting Cork.

MadDieu
MadDieu

Sorry, link vergeten.

http://www.nu.nl/internet/4425063/google-roept-reizend-personeel-terug-besluit-van-trump.html
en ook de reactie van Zuckerberg onderin.

Weirdoinventor
Weirdoinventor

De internatinaal geinteresseerde prive Amerikanen targetten om beleid dat door andere mensen gemaakt is. Dat klinkt toch nogal als een populistische symboolmaatregel met zeer beperkt effect. Dit soort ideeen zijn nou precies waarom ik voor een normale nadenkende partij gaan campaignen dit jaar, wat mij betreft zoeken we oplossingen voor problemen.