Uw volledige redactie heeft besloten om een snor te laten staan, een lelijk dik wijf te nemen en twee kinderen (een jongen en een meisje) van straat te plukken, voor om op de achterbank te deponeren. Want zo hoort dat als je een caravan hebt.

Hoewel wij allemaal, stuk voor stuk, behoorlijk anti-caravan waren, smolt onze weerzin als sneeuw voor de zon na het aanschouwen van het fantastische staaltje sleurhutesthetiek dat Apollo 70 heet! Nou is de Airstreamcaravan op zich natuurlijk al jaren een heersding, maar de mensen van Apollo 70 hebben hem omgebouwd tot een kleurrijk verlichte bar op wielen en er werkelijk een kunststukje van gemaakt.

Apollo01
Apollo02Apollo04Apollo05Apollo06Apollo07Apollo08Apollo09Apollo10Apollo11Apollo12

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTHistory tells us: We’re fucked!
VOLGENDE HEERSPOSTKorantekst in Brandweerman Sam mag dus niet!
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer