Melania Trump. Het levende bewijs dat er banen zijn waar simpelweg geen Amerikaan voor te porren is.

Nu is de Amerikaanse presidentsrace wel een beetje een viezige en wordt niets geschuwd om de ander in diskrediet te brengen. Zo doken er recent naaktfoto’s op uit 1995 waarop haar First Ladies prima te zien waren. Voor de liefhebbers hieronder terug te vinden.

Maar, en dat was een beetje dom, blijkt dat d’r hele immigratieverhaal niet klopt. Ze zou op een toeristenvisum binnengekomen zijn in 1996, terwijl naakt gefotografeerd worden tegen betaling in 1995 toch echt als werk telt.

Melania Trump nude
“Is dat het koffertje met de nucleaire codes of ben je blij mij te zien?”

Ook zou ze een H-1B visum hebben en het eerder vertelde verhaal dat ze iedere zoveel tijd terugging voor stempels is dan ook onzin. Nu zou dat allemaal geen fuck boeien, ze heeft immers d’r paspoort al, als je voor liegen tijdens het proces, of de regels breken maar dat verzwijgen, wellicht je paspoort weer kwijt kunt raken. Je zou er immers dan alsnog geen recht op hebben.

Ja, die foto dus. Ge-zeik!
Ja, die foto dus. Ge-zeik!

Wat een beetje lastig is in de kwestie is dat d’r man, Donald, nogal tegen illegale immigratie is.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Melania Trump mogelijk illegale immigrant in de Verenigde Staten!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
MadDieu
Toxteth O'Grady

Die plastic tetten: Let’s make America real again.

Weirdoinventor

Die man is gewoon helemaal idolaat van Wilders, maar dan wel volgens het everything is bigger in ‘murica recept. “Oh, er is mogelijk iets met de papieren van zijn Oost-Europese vrouw, maar we zullen het nooit weten? Daar moet ik overheen kunnen.”