En dat komt omdat de beste man niet geheel onvoorbereid uit dat vliegtuig is gesprongen.

We hebben het namelijk over Luke Aikins, die in het dagelijks leven parachutespringinstructeur is en tevens stuntman voor films als Iron Man 3. Aikins heeft zelf al ruim 18000 sprongen gemaakt, dus weet ergens wel waar hij het over heeft.

Daarbij werd zijn val op de grond opgevangen door vier hoge hijskranen waartussen een vangnet van 30 meter bij 30 meter was gespannen. Neemt niet weg dat het nog steeds een enorme stunt is, want probeer vanaf 8 kilometer hoogte maar eens een vangnet van 30 bij 30 meter te herkennen. Atkins deed het en viel, na een vrije val van 2 minuten, netjes in het net. Bekijk hieronder de video van zijn sprong en check vooral het einde, waarin hij nog best gevaarlijk dichtbij de rand van het net terecht komt.

https://www.youtube.com/watch?v=g8j0YFzmqWc

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTNegerpak kopen?
VOLGENDE HEERSPOSTAlpine Soccer
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Man overleeft sprong uit vliegtuig van 8 kilometer hoogte"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Fish918

Zo’n vliegtuig van 8 kilometer hoogte is toch een stuk spectaculairder dan het vliegtuig zonder parachute van nu.nl!

Doggy Biscuit

Ik neem aan dat hij werd opgevangen door een net van 30 bij 30 meter wat tussen 4 grote hijkranen was gespennen. Want opgevangen worden door 4 grote hijskranen lijkt me niet bevordelijk voor je prodent smile