Maar is het Kut? Erh… Kunst? Fruitvingeren

5
DELEN HEERST HARD

Stephanie Scary Sarly is een enorm eng kutwijf.

Niet omdat ze seksuele handelingen met kutfruit uitvoert. Ook niet omdat ze dat doet omdat haar kut feminisme heeft. En we vinden het prima als ze ontzettend extra moeilijk en kut kijkt. Of dat ze haar eigen Kutwikipedia-entry heeft. Geen probleem dat ze kutschilderijen maakt. Wat ons betreft mag ze de hele kutnatuur vernielen. Maakt allemaal niet uit. Daar kunnen wij hier in de bunker namelijk echt prima mee leven. No poblemo. Doen wij niet moeilijk over. Gaan we niet over lopen zeiken. Of stomme grapjes over maken. Nee hoor. Wij gaan daar gewoon en heel normaal mee om. Dat is niet gek, dat is anders.

MAAR WAAR WIJ DUS ABSOLUUT NIET TEGEN KUNNEN EN WAARVAN WIJ DUS ZEGGEN: WAAROM???!!! WARUM???!!! WAAR HEB DAT NOU VOOR NODIG???! DA’S NIET NORMAAL!! DA’S ABNORMAAL!!! HOEZO!?!? DAT IS ALS JE SPELDEN DWARS DOOR EEN CONDOOM IN EEN BANAAN GAAT STAAN LOPEN TE STEKEN!!! STOMME KUNSTKUT!

 

DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTRC Short: Rotterdam by Drone
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱De Event Data Recorder en jouw Privacy (en een stelling van de dag)
Profielfoto van Meneer van Dale
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Maar is het Kut? Erh… Kunst? Fruitvingeren"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Reet

WARUM?

warum.jpg
Jokkebrok

Waar heb dat nou voor nodig?

Jokkebrok

Da’s toch nie normaal?!

Toxteth O'Grady

En denk je dat het fruit vervolgens je opgewonden vlezigheid gaat terug verwennen? Nee! Want fruit zijn klootzakken (V).

wpDiscuz