Prue Stent was vroeger, toen ze nog in één of ander klein dorpje in Australië woonde, de enige vrouw die lesbo had.

Daar had ze het ontzettend moeilijk mee, want hoezeer ze het ook probeerde… ze kwam niet aan de vrouw. Daardoor raakte ze enorm gefrustreerd en feministisch en ging ze ineens kunst maken om die frustraties te kunnen uiten. En dat was allemaal de schuld van mannen.

Althans, wij vermoeden dat het een beetje zo gelopen moet zijn. Want uit haar Artist Statement kunnen wij haar beweegredenen met geen mogelijkheid destilleren. Sterker nog, dat statement lijkt ons een puur geval van een omhooggevallen lulverhaal! Maar onze mening is ook maar een feit en daarom geven we u de gelegenheid om zelf uit te maken wat Prue mankeert. Hieronder een paar veilige, doch soms onsmakelijke plaatjes. Maar als u hierna klikt krijgt u oog-ebola de NSFW, de hele NSFW en niets dan de NSFW. Zo helpe u Zijne Sliertigheid.

PrueStent01PrueStent02PrueStent03PrueStent04PrueStent05PrueStent06

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTDe anatomie van Pokémon
VOLGENDE HEERSPOSTHet Persverslag: Bospadvertraging en acties
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Maar is het Kunst? Prue Stent"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Edwin Emanuel Posse

ik vind wel erg mooi, waarom zou je het niet mooi vinden?