Binnenlopen met je Kunst? Stop gewoon dingen in de magnetron en zet ze daarna op ebay! Dat is in ieder geval het trucje van Kenny Irwin. Hij heeft een publiek gevonden dat zo debiel is om daar heel veel geld voor te betalen. Zo doet een gemicrogolfde PS4 al gauw zo’n $11.000 en een paar gecremeerde iPhones verwisselden vandaag voor iets meer dan $9.000 van eigenaar! Ook binnenlopen? Op zijn YouTubekanaal tjekt u alle dingen die Kenny al een keer in de magnetron heeft gestopt en die u dus niet meer hoeft te proberen. Dat hij naast deze gimmick ook nog ‘echte’ Kunst maakt kunt u zien op zijn uitgebreide Flickrpagina.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTVerzin een Onderschrift 10-04-2014
VOLGENDE HEERSPOSTDames, factor 50!
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

4 reaguursels op "Maar is het Kunst: PING! ….. GELD!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Illuminatus Magnus

Ik heb een beter plan: maak het kapot door er 100.000 Volt doorheen te jagen. Dat is veel stoerder en dus moet zelfs een iPhone 4 op die manier nog wel $20k op kunnen brengen.

Ds. Ploppo

Er zijn zat simpele zielen met veel geld en weinig smaak die dolgraag tot de bovenklasse willen behoren. Er is haast geen eenvoudigere manier om dit te bereiken dan door dure kunst aan te schaffen.
Het maakt niet uit wat; als het maar indruk maakt.

Als je in staat bent aan deze groep je meuk te slijten dan ben je gewoon slim bezig.
Naai de massa; grijp de kassa!
Hiermee wegkomen is op zich ook een kunst.

Toxteth O'Grady

Nieuwe lay, oude commenticons:

@1nsula

Leuk geprobeert van die meneer, dure spullen vernietigen als kunst, maar niemand, niemand kan de KLF overtreffen. iPhones? Pfah. Child’s play. How about a million pounds?