Kunstenaar Daan Samson vond het een goed idee om te onderzoeken of een vliegvakantie naar Turkije als  Kunstwerk ervaren kan worden. Ehhh… WTF?! huh?! Onder het mom van het maken van Kunst, lekker voor extragratis op verkansie dus! Dat willen wij ook wel! We hebben hier dan ook zojuist even subsidie aangevraagd voor het performance art project ‘RC zes weken op de Bahama’s’. Daan deed het overigens niet van gemeenschapsgeld, maar hij vond Cor en Don bereid om de boel te sponsoren. Ook slim van Cor en Don. Want gratis reclame. Dat fijne, leuke gezellige reclame / Kunstproject ziet u hieronder. Wat u echter niet in dat filmpje ziet is de schokkende waarheid. Wat er lekker rustig en mooi uitziet, is in werkelijkheid gewoon een ordinair toeristenpakhuis met bijbehorende teringherrie, baggerbandjes en tyfusanimatieteams. En dat kunt u in het alleronderste filmpje bekijken.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Short: Lost Cargo
VOLGENDE HEERSPOSTRC Late Night Music – The Pretty Reckless – Messed Up World
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

4

Reaguur dan!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Touareg PetwoutIlluminatus Magnusfishbowl Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
fishbowl
fishbowl

Deze kunst is top!

Illuminatus Magnus
Illuminatus Magnus

Ja, op vakantie gaan is een kunst. Alleen of met z’n tweeën, mwah, da’s niet zo’n kunst, maar met je kinderen of je ouders, of nog erger: je kinderen en de ouders van allebei, da’s grote kunst.

wout
wout

Maar dat is toch gewoon een viral?

trekpet
trekpet

Hahaha! Dit is toch gewoon briljant? Goed bezig die Samson. En niet zo zuur Van Dale, doe nou gewoon eens gezellig mee.