Nou ja, alles, vrijwel alles! En nee, dit is geen advertentie voor één of ander glijhuis, maar een bericht over een afstandbediening in de vorm van een klein schattig beertje.

En wij willen dit beertje, ALLEMAAL! Maar echt! Want kijk ten eerste maar eens naar hoe fucking schattig dat beertje is! Past echt in elk interieur. Ten tweede doet dit beertje precies wat wilt! Het is namelijk een programmeerbare afstandsbediening die op gebaren reageert. Okay, zo op het oog lijkt het bedienen enorm simpel, maar ik betwijfel of het switchen tussen verschillende devices wel zo makkelijk is als men in het filmpje wil doen geloven. Zo heb ik een treurbuis aan de muur hangen die ook om kan gaan met bewegingsbediening, maar het is mij nog nooit gelukt om daarmee van zender te veranderen. Maar dan nog! Dit wil je alleen al vanwege de schattigheidsfactor die heel netjes in een stukje technologie is gegoten.

Je moet alleen wel even geduld hebben, want de geplande levering is volgend jaar augustus. En uit ervaring weet ik dat het inschattingsvermogen van dergelijke crowdfunders niet de sterkst ontwikkelde eigenschap is. Ga er dus maar gevoegelijk van uit dat je deze BearBot ergens in 2018 in ontvangst mag nemen, mocht het ze lukken om het ding te produceren (het vorige onwaarschijnlijke kick-ass project “ULO” wordt namelijk ook nog niet uitgeleverd). Maar dan heb je wel een schattig beertje!

9

Reaguur dan!

avatar
4 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BismarckKlaas BruinsmaFrodoohReetMorc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.) Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)

Hmmm… Tijdens het fappen verandert ie natuurlijk wel continu je pronzenders op die treurbuis van je

Frodooh

Is ie wel Italiaan proof?

Jan Van Draeckensteijn

Crowdfunded gadgets zijn altijd spannend. Zekommienie… zekommewel….

Retecool

Hahaha, exact dat dus. Heb slechts twee jaar langer moeten wachten op een uiteindelijk zo goed als waardeloze 3d printer.

Jan Van Draeckensteijn

Een van mijn beste vrienden loopt al weer maanden met een weefselscanner op zak die er vooral cool uitziet

Bismarck
Bismarck

Ik vraag me dan af, doen ze echt helemaal niets behalve stoer zijn (is het dus eigenlijk oplichting?) of kunnen ze wel toch íets scannen cq 3d-printen (maar alleen niets nuttigs)?

Retecool

Dat dus

Klaas Bruinsma
Klaas Bruinsma

oeh