Lee Towers, de man die elke Rotterdamse Marathon uit het vet wordt getrokken om de renners een hart onder de riem te steken, heeft altijd al een sterke band gehad met Rotterdam.

Maar die band wordt nu nog sterker, want binnenkort is het zelf mogelijk om Lee Towers volledig en legaal uit te wonen! In Rotterdam uiteraard. Maar hoe kan dat dan ome Reet? hoor ik jullie vragen. Dat ga ik jullie eens haarfijn uitleggen. Lee Foolen, van projectontwikkelaar City Pads, heeft namelijk de hand weten te leggen op twee Marconitorens aan het Marconiplein. Deze torens, Europoint II en III genoemd, worden momenteel omgebouwd tot woontorens met eenvoudig uitbreidbare appartementen en penthouses.

En aangezien “Europoint” niet echt sexy klinkt als woontoren, heeft het Lee Foolen behaagd om de torens om te dopen tot de “Lee Towers“. En ja, met toestemming van de man met de gouden microfoon.

Lee Towers heet zijn nieuwe bewoners van harte welkom.

Ik weet niet wat erger is, wonen in een industriedoos onder de noemer Europoint, of elke dag naar binnen stappen in een Seth Gaaikema gimmick. Nu ja, vanaf 2019 zijn de Lee Towers dus bewoonbaar.

Heb jij dus zin om Lee Towers van binnen eens flink vol te blaffen met witsel, of juist helemaal open te scheuren, of doe eens yolo, een draaiende kettingzaag aan de achterkant bij Lee Towers naar binnen te gooien? Zorg dan dat je er vlot bij bent, want de vraag naar betaalbare woningen in Rotterdam is gigantisch groot momenteel

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ds. PloppoBismarck Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

“Lee Towers uitwonen? Dat kan!”
Gvd clickbait misleiding! Ik dacht dat het ging om BalkanBaltische dames!

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

“want de vraag naar betaalbare woningen in Rotterdam is gigantisch groot momenteel”
Ach, ik neem aan dat je eenvoudig een LEENing af kan sluiten.